Beet Rotterdam

Dinerbon Rotterdam Beet Rotterdam
Adres
Rodezand 21
3011 AM Rotterdam
Telefoon
010 4056666
Dinerbon Rotterdam Beet Rotterdam
Dinerbon Rotterdam Beet Rotterdam
Dinerbon Rotterdam Beet Rotterdam

Bij het restaurant Beet in Rotterdam kun je altijd terecht voor heerlijk seafood, lekkere bites en fijne drankjes. Wanneer jij nog een dinerbon hebt, kun je deze altijd gebruiken wanneer je bij Beet kunt dineren.

Altijd beet bij Beet

Houd jij van de smaken uit de zee? Dan heb je altijd beet bij Beet! Dit restaurant heeft namelijk een heerlijk en royaal aanbod aan seafood. Geniet bijvoorbeeld van gegrilde vis tot vispasta en gerechten met zeefruit. Ook voor de lekkere trek bij de borrel heeft Beet een perfect assortiment aan knapperige bites. Dit restaurant is ook een ideale optie om met het hele gezin te dineren. Er staan namelijk genoeg kindvriendelijke gerechten op de kaart.

Perfecte locatie

Deze Rotterdamse hotspot is gelegen in Rodezande. Een hippe locatie in hartje Rotterdam. Geniet na een lange werkdag van een fijne borrel of schuif aan bij de wijnbar. Ook na een lange dag stedentrip in Rotterdam, is dit seafood restaurant een echte aanrader. Geniet van fruits de mer en een lekker drankje, geheel in een puur Rotterdamse setting.

Fijne sfeer

Iedereen is van harte welkom bij Beet. Geniet van de Rotterdamse gastvriendelijkheid en schuif gezellig aan. Kom een drankje doen en leer meer over de echte Rotterdamse cultuur. Je kunt altijd van tevoren een tafeltje reserveren voor jouw diner. Maar heb je gewoon spontaan zin in een bord mosselen? Dan kun je ook altijd gewoon binnenlopen en zien of er een plekje beschikbaar is.

Houd jij ook zo van seafood? Dan is Beet een uitgelezen kans voor jou om volledig te genieten van de smaken van de zee. Geniet van een gegrild visje, fruits de mer, mosselen of andere heerlijke gerechten op de kaart. Ook kun je aan de wijnbar altijd terecht voor een heerlijk drankje inclusief een fijn hapje. Neem jouw dinercheque mee en geniet van een onvergetelijke avond in Rotterdam bij Beet restaurant. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10