Bomm

Dinerbon Rotterdam Bomm
Adres
Oudedijk 217B
3061 AG Rotterdam
Telefoon
010 8465125
Dinerbon Rotterdam Bomm
Dinerbon Rotterdam Bomm
Dinerbon Rotterdam Bomm
Dinerbon Rotterdam Bomm

LET OP: uw cadeaubon is niet te gebruiken in combinatie met andere acties.

Maak kennis met de weldadig gevulde kaart met pure gerechten van Bomm

Bomm is een afkorting van Best of MoMents. Dat is dan ook precies waar dit restaurant voor staat. Je bent hier aan het juiste adres als je voor je dinerbon op zoek bent naar een weldadig gevulde kaart met pure gerechten. Of je nu langs wilt komen voor een lunch, een borrel of een diner, Bomm heeft het je allemaal te bieden. Geniet met je dinercheque van share de signature platters en probeer met zorg geselecteerde drankjes uit. Denk hierbij aan een mooie boetiekwijn, een eerlijke koffie of een heerlijke en vers bereide slow-juice. Met wie kom jij binnenkort een keer langs bij Bomm?

Het vlees komt van kwaliteitsslager Nice to Meat

Vandaag de dag staan eerlijke producten steeds vaker centraal in horecakeukens. Zo ook in de keuken van Bomm. De chefs in het restaurant werken met vlees dat afkomstig is van kwaliteitsslager Nice to Meat. Hierdoor is het vlees traceerbaar en kan het team je direct vertellen van welke boerderij het dier vandaan kwam. Vis wordt gehaald bij Schmidt Zeevis die op een duurzame manier vist. De kwaliteit is hierdoor niet alleen uitstekend, je proeft de kwaliteit ook als je de gerechten voorgeschoteld krijgt.

Kies met je cheque voor sharing platters met warme en koude hapjes

Tip! Jouw dinercheque kun je in dit restaurant uitstekend besteden aan een van de sharing platters. Dit zijn prachtige houten planken, vol met warme en koude hapjes om samen te eten. Kom van dinsdag tot en met zondag langs bij Bomm en om zeker te zijn van een tafel in het restaurant, is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken met je dinerbon in het restaurant. Het restaurant is gevestigd aan de Oudedijk 217B in Rotterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10