Bomm

Dinerbon Rotterdam Bomm
Adres
Oudedijk 217B
3061 AG Rotterdam
Telefoon
010 8465125
Dinerbon Rotterdam Bomm
Dinerbon Rotterdam Bomm
Dinerbon Rotterdam Bomm
Dinerbon Rotterdam Bomm

LET OP: uw cadeaubon is niet te gebruiken in combinatie met andere acties.

Restaurant Bomm is gevestigd aan de statige Oudedijk in de Rotterdamse wijk Kralingen. Op een steenworp afstand van de Kralingse Plas heeft eigenaar Steven Cheng een bistro met bar geopend waar je de hele dag terecht kunt voor lunch, diner of een gezellige borrel met hapjes. De letters in de naam Bomm staan voor Best Of MoMents, de beste momenten in je leven die deelt met familie en vrienden. Dit delen, in het Engels ‘sharing’, vind je terug in het concept van deze leuke eetgelegenheid: het draait hier vooral om ‘sharing platters’. Deze mooi opgemaakte borden en schalen vol heerlijke hapjes deel je met je tafelgenoten.

Bij binnenkomst valt de moderne, lichte inrichting op. De stijl is urban chique, met originele details zoals plafondverlichting in de vorm van de plattegrond van de Rotterdamse metrolijnen. Je zit aan robuuste houten tafels met langs de muren verlichte rekken met flessen en planten. Je kunt bij restaurant Bomm natuurlijk afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque.

Het menu voor het diner draait vooral om gezellig met elkaar genieten van lekkere gerechten. De ‘Tasting and Sharing Platters’ zijn schalen vol kleine vlees- en visgerechten, kaassoorten en salades die je met je tafelgenoten kunt delen. Als lunch of voor bij de borrel zijn er ook heerlijke ‘Bites to Share’, schalen met kleine snacks en hapjes waar je geen genoeg van kunt krijgen! Bomm serveert overigens ook een keur aan belegde broodjes en burgers, waaronder diverse vegetarische varianten. Eigenaar Steven Cheng heeft ook zijn eigen, zeer originele variant op de Britse ‘High Tea’ geïntroduceerd: een ‘High Gin’. Leuk om met je vrienden te boeken of cadeau te geven: een proeverij van gin-tonics en schotels vol lekkere hapjes. Bomm heeft meer dan zestig soorten gin op de drankkaart staan, waaronder een aantal zeer exotische varianten.

Restaurant Bomm is op dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag en zaterdag blijft de zaak iets langer open, op zondag is 21:00 uur de sluitingstijd. De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en parkeren kun je in de directe omgeving.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10