Brasil Rodizio

Dinerbon Rotterdam Brasil Rodizio
Adres
Westblaak 86
3012KM Rotterdam
Telefoon
010 8200303
Dinerbon Rotterdam Brasil Rodizio
Dinerbon Rotterdam Brasil Rodizio
Dinerbon Rotterdam Brasil Rodizio
Dinerbon Rotterdam Brasil Rodizio

Het Braziliaanse restaurant Brasil Rodizio opende in 2014 de deuren in de Kop van Zuid in Rotterdam. Brsil Rodizio bleek een gouden zet te zijn en al snel werd het restaurant te klein. Dit heeft ertoe geleid dat het restaurant in 2017 naar het centrum van Rotterdam, naar de Westblaak. Nog steeds kun je hier met je Dinerbon terecht voor een fantastische complete avond uit. Hierbij kun je niet alleen genieten van heerlijk eten, maar ook van live Braziliaanse muziek en kun je aan het einde van de avond de dansvloer op. Komt dus voor een gezellig avond uit naar Brsil Rodizio en neem dan gelijk je Dinercheque mee.

Wat is Rodizio eigenlijk?

Rodizio is een Braziliaanse vorm van vlees bereiden. Het is ontstaan door de vele Europese immigranten die in de 19e naar zuiden van Brazilië kwamen. Ze trokken naar de Pampas, de platte en vruchtbare graslanden om er boerderijen te runnen. Het was het ontstaan van de Braziliaanse cowboy die hun eigen manier hadden van vlees bereiden. Dit deden zij door gaten in de grond te graven, waarin het vuur brandde. Het vuur zou door de wind niet doven, hield het vlees warm en bracht heerlijke mals vlees voort. Deze wijze is ook terug te zien in Brasil Rodizio, waar je vlees net zo mals is als het vlees wat in de kuilen werd gegaard.

All you can eat

Bij Brasil Rodizio eet je met je Dinerbon volgens het ‘All you can eat’ concept. Je krijgt wel een menukaart, maar hier staan alleen vleesgerechten op waar je uit kunt kiezen. De vleesgerechten worden bij je aan tafel afgeleverd. Je hebt daarbij een keuze uit verschillende soorten vlees, zoals kip, rund en varken. Het vlees wordt voor jou klaargemaakt op een echte Braziliaanse barbecue. Ondertussen kun jij genieten van een onbeperkt buffet. Er is een koud buffet en een warm buffet, vol met typische Braziliaanse gerechten en bijgerechten. Natuurlijk drink je hier ook een cocktail bij die je van de cocktailkaart kunt kiezen. Laat je daarom ook eens met je Dinercheque op Braziliaanse wijze verrassen met heerlijke gerechten en een fantastische sfeer.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10