Brasserie De Kuip

Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip
Adres
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
Telefoon
010-4929432
Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip
Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip
Dinerbon Rotterdam Brasserie De Kuip

Brasserie De Kuip is te vinden in voetbalstadion Feyenoord, in de volksmond ook wel ‘De Kuip’ genoemd. Met uw Dinerbon bent u van harte welkom om te genieten van pure en authentieke gerechten. Bij De Kuip kunt u lekker eten zonder moeilijkdoenerij. Bovenal ademt de brasserie de echte Feyenoordsfeer. Kom helemaal in de stemming voor een wedstrijd of rondleiding in het voetbalstadion!

Wilt u even lunchen met uw familie, vrienden of collega’s en heeft u nog een Dinerbon? Dan is Brasserie De Kuip de ideale locatie. Op de gevarieerde menukaart vindt u een aantal smakelijk broodjes waarbij er traditionele streekproducten worden gebruikt, zoals Jordy’s landbrood en Rotterdamse oude kaas. De gerookte zalm bij Brasserie De Kuip is niet zomaar gerookte zalm. Het wordt tien uur lang koud gerookt in combinatie met het gras uit De Kuip, dat drie keer in de week vers wordt gemaaid! De echte Feyenoordfan is hier met de Dinercheque dus goed op zijn/haar plek. Overigens kunt u ook uitgebreid lunchen met onder andere een steak, hamburger of fish & chips. Probeer eens de ‘Plank van Zuid’. Dan krijgt u diverse broodjes met soep en salade. Neem ook uw zoon of dochter mee naar Brasserie De Kuip. Zij krijgen een kindermenu met Feyenoordverassing!

Voor iedere thuiswedstrijd van Feyenoord wordt er door de chef-kok een verrassend driegangenmenu samengesteld. Business Unit- en Business Seathouders met Dinercheque kunnen van deze gelegenheid gebruik maken om rond deze wedstrijden te dineren in Brasserie De Kuip. Het vriendelijke personeel hoopt u spoedig te mogen verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10