Brasserie Engels

Dinerbon Rotterdam Brasserie Engels
Adres
Stationsplein 45
3013AK Rotterdam
Telefoon
010 4119550
Dinerbon Rotterdam Brasserie Engels
Dinerbon Rotterdam Brasserie Engels
Dinerbon Rotterdam Brasserie Engels
Dinerbon Rotterdam Brasserie Engels

Bar brasserie Engels is te vinden aan het Stationsplein 45, praktisch recht tegenover het centraal station van Rotterdam. Het uiterst royale etablissement beschikt over 2 verdiepingen zodat er zelfs op drukke momenten genoeg zitplaatsen beschikbaar zijn om op je gemak van een hapje en een drankje te kunnen genieten. Dankzij het vele glas heb je vanaf een groot aantal van die zitplaatsen goed zicht op alle drukte die rondom het station plaatsvindt. Engels beschikt tevens over een straatterras, dus bij mooi weer is het ook mogelijk om er lekker in de open lucht te eten en te drinken. Je kunt bij deze brasserie 7 dagen per week terecht met je dinerbon of dinercheque. De dagelijkse openingstijden zijn van half 10 ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds.

Vanwege de ruime openingstijden die Engels hanteert heeft het horecabedrijf overdag meer weg van een lunchroom waar mensen even snel binnenwippen voor een kop koffie of thee of een snelle lunch. In de avonduren verandert het etablissement eigenlijk pas echt in een brasserie waar je overheerlijk kunt dineren. Wat je aanleiding voor je bezoek aan Engels ook is, in alle gevallen zal je getrakteerd worden op lekkernijen die op de een of andere manier een link met Rotterdam hebben. Zo worden er tijdens de bereiding van de gerechten bij voorkeur ingrediënten gebruikt die uit de regio Rotterdam komen - zodat ze ook écht dagvers zijn – en worden alle heerlijkheden voor je klaargemaakt door echte Rotterdamse ambachtslieden. Rond lunchtijd heb je in deze eetgelegenheid onder meer keuze uit verschillende soorten soepen, salades en belegd zuurdesembrood, maar je kunt dan ook voor een van de Engels Specials gaan, zoals een Rotterdams of een Hoek van Hollands twaalfuurtje. Dineren bij deze brasserie betekent volop genieten van exquise voor-, hoofd- en nagerechten in combinatie met een goed glaswijn uit het brede aanbod van deze brasserie.

Heb je van al het goede genoten dat Brasserie Engels je te bieden heeft en wordt het na een prettig verblijf uiteindelijk tijd om de rekening voor al je genuttigde consumpties te betalen, dan kun je daar natuurlijk gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10