Brasserie Koriander

Dinerbon Rotterdam Brasserie Koriander
Adres
Kromme Zandweg 79
3082 PZ Rotterdam
Telefoon
010 428 2843
Dinerbon Rotterdam Brasserie Koriander

Brasserie Koriander is gevestigd aan de Kromme Zandweg in Rotterdam. Brasserie Koriander is een mooi restaurant met een eigen karakter. De Brasserie heeft een ruim terras waar u met de mooie dagen heerlijk buiten kunt zitten. Zowel binnen als buiten is er een aangename sfeer te voelen. Binnen is er gewerkt met verschillende lichte kleuren donkere tafels en stoelen. Aan de muren hangen spiegels of schilderijen en hier en daar staan er kaarsen, bloemen of planten.  Voor Brasserie Koriander is het belangrijk dat u in een huiselijke sfeer terecht komt of ook wel een warme en gezellige sfeer. Hier wordt dan ook elke dag hard aan gewerkt door het team van Koriander! Met uw dinerbon kunt u deze sfeer nu ook ervaren, want zij accepteren die graag.

Bij Brasserie Koriander kunt u zowel lunchen als dineren, maar wilt u liever borrelen met uw dinercheque? Dan kan dat ook! Ieder seizoen wordt de hele kaart vernieuwd met seizoenproducten. U kunt dus ieder seizoen andere gerechten uitproberen. Laat u zich zeker verrassen door de mediterraans getinte gerechten van Brasserie Koriander! Goede kwaliteit gerechten staat hoog in het vaandel bij Koriander. Zij zorgen er dan ook voor dat de koks met de beste producten werken, zodat uw gerecht perfect smaakt! U kunt van broodjes tot salades tot vlees-, vis- of vegetarische gerechten krijgen. Heel veel keuze dus!

Brasserie Koriander is geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 uur tot 23:00 uur (de keuken tot 22:00 uur). Tot ziens met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10