Brasserie Lookies

Dinerbon Rotterdam Brasserie Lookies
Adres
Maltaplein 2
3059 XW Rotterdam
Telefoon
010-2224811
Dinerbon Rotterdam Brasserie Lookies
Dinerbon Rotterdam Brasserie Lookies
Dinerbon Rotterdam Brasserie Lookies

Brasserie Lookies is een gezellige etablissement waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een mooie, centraal gelegen plek, met een voor- en zijterras, waar u alle dagen van de week terecht kunt voor een drankje, een lunch of een goed diner. De gezellige ambiance van de entresol in de Brasserie heeft iets intiems, ondanks de wandhoge ramen met zicht op het plein en het strand. Ook is het fijn dat u hier gewoon terecht kunt met uw Dinerbon.

De entresol is te reserveren voor gezelschappen tot ongeveer 75 personen voor trouw- of familiediner of -feest, vergaderingen, presentaties of lezingen, kraam- of bedrijfsborrels, recepties of wat u maar wilt. Ook zijterras, de brasserie begane grond of desnoods de gehele brasserie is te reserveren voor grotere gezelschappen. Lookies heeft verschillende arrangementen, maar levert dus duidelijk maatwerk. Ook als catering op locatie gewenst is, kunt u hier terecht. Er is een lunchkaart met voor ieder wat wils. De dinerkaart biedt keus uit vis, vlees of vegetarische gerechten en desserts, maar u kunt zich ook laten verrassen door de kookkunsten van de chef met een 3, 4 of 5-gangen diner. Op de wijnkaart staan vele wijnen uit oude- en nieuwe werelden. Een brasserie waar iedereen graag terugkomt.

Ook als u een Dinercheque van Diner Cadeau heeft bent u meer dan welkom.

Bekijk op deze site eens de opties die we u kunnen bieden. Heeft u vragen, dan wel suggesties neemt u dan contact met ons op… Tot ziens in brasserie Lookies

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10