Casa Maria

Dinerbon Rotterdam Casa Maria
Adres
s-Gravendijkwal 105D
3021 EH Rotterdam
Telefoon
010 3133468
Dinerbon Rotterdam Casa Maria
Dinerbon Rotterdam Casa Maria
Dinerbon Rotterdam Casa Maria

Heb je een dinerbon of dinercheque gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant in Rotterdam om deze te besteden? Ga dan eten bij Casa Maria. Bij dit restaurant aan de rand van het centrum kun je terecht voor overheerlijke Portugeese gerechten.

Een Portugees restaurant is misschien niet het eerste wat in je opkomt, wanneer je op zoek bent naar een plek om te eten. Dat maakt dineren bij Casa Maria nou juist zo leuk. Je hebt waarschijnlijk al talloze keren bij een Italiaan gegeten of bij een Grieks restaurant. In Portugal weten ze echter ook wat lekker eten is. Kom Mediterraans genieten bij dit mooie restaurant in Rotterdam.

Als je Casa Maria binnenloopt, is het net alsof je even in Portugal bent. Het restaurant staat vol houten tafeltjes en is sfeervol ingericht. Casa Maria is dinsdag tot en met zondag van 14:00 tot 00:00 geopend. Dat maakt het restaurant de ideale plek om heerlijk te dineren en urenlang na te tafelen. Dat natafelen doe je met een van de vele gerechten op de menukaart. Bestel verschillende dingen en deel deze met je tafelgenoten. Op deze manier kun je nog meer Portugese lekkernijen proeven.

De menukaart bestaat uit echte Portugese klassiekers. Zo kun je kiezen voor een tomatensalade, stokbrood met kruideboter of gefrituurde garnalen met knoflook en Spaanse peper. Ook is er elke dag een verse soep van de dag. Kies als voorgerecht voor een van de pasta’s gerechten op het menu. De hoofdgerechten op het menu draaien helemaal om vlees en de Portugese manier om dit te bereiden. Hierbij worden kruiden gebruikt, die de gerechten een unieke Portugese twist geven. Kies je liever voor een visgerecht? Dan kun je bij Casa Maria je hart ophalen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gegrilde dorade, gestoofde inktvis of tijgergarnalen.

Wie ooit in Portugal is geweest weet dat er één dessert is dat onlosmakelijk verbonden is met het land: Pastel de Nata. Je kunt dit gebakje bij elke bakkerij in Portugal krijgen. Ga je binnenkort dineren bij Casa Maria? Sla de Pastel de Nata dan zeker niet over. Vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Dan kun je hier na de Pastel de Nata mee afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10