ChefPlaza / VanChefs

Dinerbon Rotterdam ChefPlaza / VanChefs
Adres
Marconistraat 16
3029AK Rotterdam
Telefoon
010 300 0360
Dinerbon Rotterdam ChefPlaza / VanChefs

Heeft u wel eens gehoord van het concept ChefPlaza – Chef aan huis? Het is een nieuw concept waarbij u met uw dinerbon kunt genieten van een heerlijk, geheel verzorgd diner van professionele kwaliteit in de beslotenheid van uw eigen huis of op een locatie naar keuze. Het is de ideale besteding van uw dinercheque wanneer u graag een diner wilt organiseren voor vrienden, familie of collega’s maar zelf niet de verantwoordelijkheid voor het koken op u wilt nemen. ChefPlaza regelt voor u het diner van A tot Z. Dat betekent dat er wordt gekookt, dat de mogelijkheid bestaat dat het servies wordt meegebracht en uiteraard wordt er ook aan de afwas gedacht.

Bij ChefPlaza werken topchefs die zowel de kunst van het smaakvol koken kennen als een goede gastheer zijn. U kunt de organisatie en de bediening van het diner dus in alle rust overlaten aan deze geselecteerde koks! Op de website van ChefPlaza kunt u zoeken naar de verschillende diners die door de verschillende chefs worden aangeboden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘mams 4 gangen menu’ door chef Mark Besselink voor € 65,00 per persoon. Het is uiteraard mogelijk om in overleg de bestaande menu’s aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Het doel is om u volledig te ontzorgen zodat ook u als gastheer of gastvrouw onbezorgd kunt genieten van een heerlijk diner met uw dinerbon.

Geef het werk dat komt kijken bij de organisatie van een diner uit handen en beleef een bijzondere en gezellige avond met collega’s, vrienden, familie of wie u dan ook wilt uitnodigen! Grijp deze kans en bestel een diner op maat met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10