De Gulle Gasterij

Dinerbon Rotterdam De Gulle Gasterij
Adres
Kromme Zandweg 102
3084 ND Rotterdam
Telefoon
010 2371975
Dinerbon Rotterdam De Gulle Gasterij
Dinerbon Rotterdam De Gulle Gasterij
Dinerbon Rotterdam De Gulle Gasterij

De Gulle Gasterij, het plaatje klopt helemaal!

Verscholen in de rust van de mooie natuur van het Rotterdamse Zuiderpark vind je café restaurant De Gulle Gasterij. Het is een van die speciale plekjes die je moet weten, want anders zal je er niet snel komen. Het mooie is dat je hier ook met jouw dinerbon en dinercheque terecht kunt. De naam van het restaurant belooft veel en het wordt ook allemaal waargemaakt. De ligging is perfect voor wie even het drukke stadsleven achter zich wil laten. Een landelijke ligging met uitzicht op een kinderboerderij en de korenmolen De Zandweg. Als het mooi weer is kun je hier lekker op het ruime terras plaatsnemen en genieten van natuur en voorbij trekkende rustzoekers.

Eenvoud en Gastvrijheid

In De Gulle Gasterij wacht je een gastvrij en warm onthaal; lekker ongedwongen. Je voelt je gelijk op je gemak. Van buiten heeft het restaurant iets weg van een blokhut, maar het interieur is sober en modern. Ruim en licht en biedt plaats aan veertig personen. Het restaurant maakt zelf het brood en het gebak van het meel van de nabijgelegen korenmolen. Alles heerlijk vers. Voor de lunch kun je hier terecht voor goed gevuld broodjes (huisgemaakt natuurlijk), salades en soep. In de namiddag en vroege avond is het tijd voor de borrelhapjes. Lekker om even bij te komen na een drukke werkdag. De dinerkaart is vrij beperkt, maar wel gevarieerd en vooral lekker! Eend met cranberrysaus, zeebaars of een vegetarische verrassing zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Na tafelen doe je met roomijs met advocaat of misschien geef je de voorkeur aan een “dame noir”. De prijzen zijn zeer toegankelijk; helemaal als je gebruikt maakt van jouw dinerbon of dinercheque.

De Gulle Gasterij ook voor feestjes en recepties

Je vindt het café restaurant De Gulle Gasterij aan de Kromme Zandweg 102 Zuiderpark-Charlois. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag vanaf tien uur ‘s morgens. Je kunt er dus al vroeg terecht voor een lekker kopje koffie met gebak. Het restaurant en terras zijn zeer geschikt voor als je eens een feest wilt geven of voor bijvoorbeeld recepties. Ook voor een borrel en etentje met de zaak kun je het restaurant reserveren. Gewoon even bellen: 010-2371975.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10