De Smaak van Afrika

Dinerbon Rotterdam De Smaak van Afrika
Adres
Goudsesingel 342A
3011KL Rotterdam
Telefoon
010 213 5566
Dinerbon Rotterdam De Smaak van Afrika
Dinerbon Rotterdam De Smaak van Afrika
Dinerbon Rotterdam De Smaak van Afrika

In de Goudsesingel in het centrum van Rotterdam is ons restaurant De Smaak van Afrika gevestigd. Ons restaurant is sfeervol en erg geliefd onder de bezoekers. Onze vriendelijke bediening staat altijd voor u klaar om uw avond bij ons perfect te laten verlopen.
Met uw dinerbon kunt u hier genieten van heerlijke smaakvolle Afrikaanse lekkernijen. De Smaak van Afrika is geschikt voor zowel jong als oud om deze Afrikaanse lekkernijen te ontdekken.

In ons restaurant kunt u genieten van West-, Oost- en traditionele Afrikaanse gerechten. Verder hebben wij een Afrikaanse safari proeverij met verschillende traditionele gerechten voor één of twee personen. Voor degene met een voorkeur voor alleen groentes hebben wij ook een vegetarische schotel waarbij u ook zeker gebruik kunt maken van uw dinerbon.
Bij een aantal van onze gerechten serveren wij onze specialiteit Enjera. De Enjera is een traditioneel Ethiopische pannenkoek die bestaat uit tarwe of teff. De smaak van de Enjera zal heerlijk combineren met de bijbehorende Afrikaanse gerechten of vegetarische schotel. Bij onze Afrikaanse tafel zult u niet met mes en vork eten, maar lekker met uw handen om helemaal in de Afrikaanse sfeer te komen.

U kunt bij ons dus alleen, romantisch met zijn tweeën of gezellig met een groep komen eten en gebruik maken van uw dinercheque! Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 17:00 tot 22:00.
Wij zien u binnenkort graag langskomen in ons restaurant met uw Dinerbon of Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10