In den Rustwat

Dinerbon Rotterdam In den Rustwat
Adres
Honingerdijk 96
3062 NX Rotterdam
Telefoon
010-4134110
Dinerbon Rotterdam In den Rustwat
Dinerbon Rotterdam In den Rustwat
Dinerbon Rotterdam In den Rustwat

Restaurant In Den Rustwat huist zich in één van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Het authentieke pand is gelegen in het bruisende centrum aan de Honingerdijk, maar eenmaal aangekomen is de drukte van de stad ver te zoeken. Een prachtige locatie voor een lunch, diner, zakelijke bijeenkomst of een romantische en intieme bruiloft. IDRW is de trotse bezitter van een Bib Gourmand, toegekend door Michelin. Daarnaast is het restaurant opgenomen in de Lekker en Gault Millau Gids.

Passie voor het vak is de belangrijkste voorwaarde voor iedere echte gastronomische beleving. Alles moet kloppen, punt. Dat bereik je niet door alleen gebruik te maken van de allerbeste ingrediënten of het allermooiste bestek. Uiteindelijk gaat het om het geheel van alles, van a tot z.

Wij zijn ontzettend trots op ons team professionals, pure vakidioten waarmee we dagelijks culinair vernieuwen en verrassen...

De Orangerie achter het monumentale pand beschikt over een eigen terras midden in de natuur en is geschikt voor een gezelschap tot zestig gasten. IDRW is gelegen naast Trompenburg Tuinen & Arboretum, een prachtige plantentuin en ideaal voor het maken van een (trouw)foto reportage.

Het is hier mogelijk om zowel met de Dinerbon, als met de Dinercheque te betalen.

Marcel van Zomeren

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan