Eetcafe de Stoep

Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep
Adres
Oostzeedijk 334
3063 CC Rotterdam
Telefoon
010 - 4333002
Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep
Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep
Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep

Eetcafé De Stoep is al sinds jaar en dag een begrip in Rotterdam. Het eetcafé zit al bijna 40 jaar gevestigd in Kralingen en is uitgegroeid tot een centraal ontmoetingspunt voor studenten en Rotterdammers. Veel van de gasten komen er al sinds hun studententijd en weten de weg naar dit unieke bruin café nog steeds goed te vinden. Met veel trots ontvangen wij u dan ook bij ons eetcafé. Natuurlijk bent u welkom om met uw dinerbon of dinercheque te genieten van Rotterdamse gezelligheid.

Omdat wij zo verankerd zijn in Kralingen werken wij al jaren samen met studenten- en sportverenigingen samen en organiseren we geregeld borrels en diners. Onze kaart bestaat uit klassieke, traditionele gerechten die iedereen waardeert en kent. Wij bieden diverse vlees-, vis- en vegagerechten aan. Al onze gerechten worden geserveerd met huisgemaakte patat en salade. Bij ons kunt u zorgeloos genieten in een laagdrempelig café waar iedereen welkom is. Of u nou voor het eerst langskomt of jaarlijks terugkeert om herinneringen op te halen uit uw studententijd, hier voelt u zich thuis.

Naast diner kunt u ook heerlijk lunchen of borrelen in ons bargedeelte. Wij nodigen u van harte uit om gezellig te komen eten bij het gezelligste café van Rotterdam. Eetcafé De Stoep is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews