Eetcafe de Stoep

Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep
Adres
Oostzeedijk 334
3063 CC Rotterdam
Telefoon
010 - 4333002
Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep
Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep
Dinerbon Rotterdam Eetcafe de Stoep

Er is in Rotterdam een hoop te beleven maar als u nog nooit bij De Stoep bent wezen eten mist u echt iets. Het is een bijzondere ervaring om een avondje langs te komen. Er is een hoop waar dit gezellige eetcafé om bekend staat, maar voornamelijk de hamburger heeft hier een bijna legendarische status weten te vergaren. Het is dan ook zeker de moeite waard om voor deze hamburger uw Dinerbon van Diner Cadeau te gebruiken.

Het bijzondere van De Stoep is dat ze je het gevoel weten te geven dat je in een huiskamer zit te dineren. Met heerlijk eten en uitzonderlijke bediening. Kijk bijvoorbeeld eens op iens. Het gebeurt niet vaak dat er zo’n overvloed aan positieve reacties is te vinden. De kaart is simpel maar is voldoende gevarieerd dat iedereen aan zijn trekken komt. Zo ook de kinderen, voor wie speciale toevoegingen zijn. Het is immers belangrijk dat iedereen een avondje lekker kan genieten. Bij De Stoep is het heel belangrijk dat het hele proces, van ingrediënt tot gerecht zo duurzaam mogelijk gaat. U weet dus dat uw eten niet alleen lekker smaakt maar ook nog eens verantwoord op het bord is terecht gekomen.

Het eten is belangrijk maar met alleen voedsel is een maaltijd nog niet compleet. Gelukkig kan je bij De Stoep niet alleen lekker eten, u kunt hier natuurlijk ook terecht als u zin heeft in een lekker biertje van de tap of uit de fles.

Als u echt genoten heeft van uw avond en dit voor herhaling vatbaar vindt dan kunt u bij De Stoep ook vragen of ze de catering van een feestje willen doen. Hier staan ze altijd voor open. Of dit met een Dinercheque van Diner Cadeau kan zult u even moeten vragen.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews