Eetcafe Schieland

Dinerbon Rotterdam Eetcafe Schieland
Adres
Schiekade 770
3032AL Rotterdam
Telefoon
010 465 9546
Dinerbon Rotterdam Eetcafe Schieland

Aan de Schiekade in Rotterdam staat Eetcafé Schieland. Hier kunt u nu ook terecht met uw dinerbon! Bij Eetcafé Schieland wordt gezelligheid, muziek en heerlijk eten gecombineerd. Bij binnenkomst in het Eetcafé wordt u al gelijk met open armen ontvangen door het geweldige team van Schieland. Zij zorgen ervoor dat u een aangenaam verblijf heeft en helpen u dan ook graag met alle vragen die u heeft. U kunt bij Eetcafé Schieland heerlijk eten, maar ook tot ’s avonds laat chillen. Schieland is geschikt voor jong en oud. U kunt dus zeker wat gaan eten met uw ouders, vrienden of familie, maar ook zeker met uw kinderen! Het Eetcafé heeft ook een terrasje waar u heerlijk kan genieten van het mooie weer. In Schieland heerst een echte gezellige café sfeer.

Op de menukaart van Eetcafé Schieland staan heerlijke borrelhapjes, maar ook vlees- en vegetarische gerechten. Voor jong en oud is er heel veel keuze. Bij Schieland kunt u verwachten dat u voor uw dinercheque goede kwaliteit gerechten kunt krijgen. De koks zullen er dan ook voor zorgen dat ze aan elk gerecht de tijd besteden die daarvoor nodig is. Zo wordt niet de smaak van het gerecht uitstekend, maar ook de opmaak van het gerecht. U krijgt dus genot voor oog en smaakpapillen!

Schieland is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 00:00 uur. Wilt u eens echt gezellig borrelen of dineren? Gaat u dan met uw dinercheque of dinerbon naar Eetcafé Schieland!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10