Evergreen Veggies

Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies
Adres
Goudsesingel 260
3011KG Rotterdam
Telefoon
010-8412228
Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies
Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies
Dinerbon Rotterdam Evergreen Veggies

Met uw Dinerbon genieten van alles wat vegetarisch is? Dat kan bij Evergreen Veggies in Rotterdam. Bij Evergreen Veggies geloven wij heilig in groenten. Wij maken dan ook de heerlijkste gerechten met enkel groenten, of in ieder geval zonder vlees. Wij staan dan ook voor puur, vegetarisch eten. In ons restaurant maken we heerlijke Indiase gerechten, die wij met onze focus op groenten nieuw leven inblazen. Met uw Dinerbon kunt u dus genieten van heerlijke groentevariaties op bekende Indiase gerechten. Maakt u zich geen zorgen, ook als je enkel met groenten kookt kun je enorm variëren. Onze kaart is daarvan het levende bewijs. Wij hebben bij Evergreen Veggies dan ook zeker wel voor ieder wat wils op de kaart staan. 

U kunt bij ons gerechten afhalen, maar u kunt ook plaatsnemen in het gezellige restaurant. Geniet van heerlijke Indiase soepen vooraf en vervolg uw diner met allerhande Indiase lekkernijen. Zo hebben wij heerlijke gerechten met linzen, zoals de Sambhar. Ook spinazie vinden wij een mooi ingrediënt, getuige onze ‘Palak Paneer’. De ‘Paneer’ (een Indiase kaassoort) komt ook vaak terug op onze kaart en is zeker de moeite waard. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een menu voor 1 persoon te bestellen, zodat u van meerdere gerechten op onze kaart kunt proeven. Sluit uw bezoek af met bijvoorbeeld één van onze lekkere smoothies. Een prima afsluiter voor een heerlijk groen diner!

Kom gerust bij ons langs met uw Diner Cadeau Dinercheque. Wij hopen dat u snel een keer bij ons langs komt en we heten u alvast van harte welkom!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10