Hudson Rotterdam (Geen e-vouchers)

Dinerbon Rotterdam Hudson Rotterdam (Geen e-vouchers)
Adres
Schiedamse Vest 28
3011 BA Rotterdam
Telefoon
010 4146028
Dinerbon Rotterdam Hudson Rotterdam (Geen e-vouchers)
Dinerbon Rotterdam Hudson Rotterdam (Geen e-vouchers)
Dinerbon Rotterdam Hudson Rotterdam (Geen e-vouchers)

LET OP: Bij dit restaurant kunt u geen e-vouchers inleveren. Toch graag bij Hudson eten met uw Diner Cadeaukaart? Wissel uw e-voucher om door te mailen naar info@diner-cadeau.nl.

Hudson Bar & Kitchen: New York in Rotterdam

Bij Hudson Bar & Kitchen aan de Schiedamse Vest 28 in Rotterdam waan jij je even in het trendy centrum van New York. De stoere en toch warme en uitnodigende urban look van het restaurant met pop art muurschilderingen maken het plaatje helemaal compleet. Hier kun je heerlijk genieten van de culinaire “Amerikaanse / Mexicaanse getinte food classics”, zoals zij het zelf noemen. Spareribs, steaks, chili con carne en natuurlijk een ruime keus beefburgers en nog veel meer. Niet alleen vleeseters zijn hier welkom, er is aan iedereen gedacht. Vegetarisch, vegan overgevoelig voor gluten, pinda’s, ei, weekdieren, vis, lactose en nog veel meer allergenen? De zeer uitgebreide kaart heeft ongetwijfeld een heerlijke oplossing voor jou.

Restaurant Hudson, het begin van een heerlijk avondje uit

Eten bij Hudson is genieten in een comfortabele warme sfeer. Een goede plek om een avondje uit te beginnen. Voor het eten geniet je eerst van een heerlijke cocktail of een lekker biertje met wat snacks aan de bar. Vraag eens naar de Hudson snack platter! De bediening is zeer vriendelijk en je kunt zien dat de gerechten met aandacht worden bereid. Over de grootte van de porties kunnen wij maar een ding zeggen: Amerikaans! Na afloop van het diner een Amerikaanse cheese cake met een lekkere Hollandse bak koffie en de avond kan niet meer stuk. De prijzen zijn zeer schappelijk en als jij jouw dinerbon of dinercheque meeneemt, wordt het afrekenen helemaal een feest.

Hudson Bar & Kitchen in Rotterdam ook voor groepen

Alleen of met zijn tweetjes, met het gezin of met een groep bij Hudson kun je altijd terecht. Kom je met een grote groep? Dan is het aan te raden om even van te voren te reserveren, zodat alles zonder problemen verloopt. Bij Hudson Bar & Kitchen kun je terecht voor zowel lunch als diner. Vergeet de dinerbon of dinercheque niet mee te nemen! Restaurant Hudson ligt vlakbij de Witte de Withstraat in Rotterdam: dé plek om na afloop van het diner nog een biertje of borrel te gaan halen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10