Itami

Dinerbon Rotterdam Itami
Adres
Prinsendam 182
3072 MA Rotterdam
Telefoon
010 - 2150751
Dinerbon Rotterdam Itami
Dinerbon Rotterdam Itami
Dinerbon Rotterdam Itami

Bij Restaurant Itami in Rotterdam kunt u uitgebreid genieten van bijzondere, hoogwaardige en authentieke Japanse gerechten en dit alles tegen een normale prijs. Ook kunt u met uw Dinerbon afrekenen. Het ruime moderne restaurant is gevestigd op een mooie locatie achter het nieuwe Luxor Theater. het heeft die gemoedelijke, typisch Japanse, sfeer die iedereen gelijk op zijn gemak laat voelen. U kunt hier zowel genieten van de typische Teppanyaki gerechten die bereid worden op een speciale tafel bij u aan tafel als van overheerlijke sushi. Itami bidt ieder een culinaire Oosterse ervaring van topkwaliteit.

Bij de entree van Itami komt u een grote bar en open keuken tegen. Aan de linkerzijde van de bar bevindt zich het restaurantgedeelte en aan de rechterzijde het loungegedeelte. Passend bij deze indeling zijn er twee menukaarten samengesteld. Zo is er het Teppanyaki & Sushi menu voor het restaurant en het Sushi en Fingerfood menu voor de loungebar. U kunt bij Itami dus niet enkel uitgebreid dineren, maar ook uitstekend borrelen in Japanse stijl. Als u echt niet van Japans eten houdt, dan zijn er ook enkele Hollandse specialiteiten. U kunt alle gerechten a la carte bestellen en voor 30,95 heeft u een keuzemenu van driegangen. Daarnaast zijn er heerlijke verrassingsmenu’s samengesteld voor de avonturiers onder de gasten.

De moderne sfeer en inrichting maken van Itami een uitermate geschikte locatie voor zakelijke lunches, borrels of diners. Ook beschikken het restaurant over een afgesloten zakelijke ruimte waar u ongestoord kunt genieten van een hapje en een drankje. Deze ruimte is ook voor feesten en overige activiteiten te reserveren.

Ook bij Itami kunt u uw Dinercheque besteden, dus waar wacht u nog op!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10