Just

Dinerbon Rotterdam Just
Adres
Mauritsweg 53B
3012 JX Rotterdam
Telefoon
06 40264497
Dinerbon Rotterdam Just
Dinerbon Rotterdam Just
Dinerbon Rotterdam Just

Wil je binnenkort jezelf eens culinair laten verrassen? Reserveer dan een plekje bij restaurant Just in Rotterdam. Dit restaurant aan de Mauritsweg is een ware sensatie: je eet er creatieve en originele gerechten. Het restaurant heeft geen vaste kaart, ga je hier uit eten dan kun je spectaculaire gerechten verwachten. Heb je de afgelopen tijd een dinerbon of dinerchequegekregen? Gebruik deze dan voor een diner in dit fantastische restaurant!

Een spetterende afsluiter van een dagje Rotterdam

Een diner in restaurant Just is de perfecte afsluiter van een dagje in Rotterdam. Ga je binnenkort een dagje winkelen in het centrum van Rotterdam, dan kun je heel goed terecht bij het restaurant. Ook een bezoek aan een van de exposities in de Kunsthal of de tentoonstellingen van museum Boijmans van Beuningen, kun je goed combineren met een culinair uitstapje bij Just. Wie het restaurant binnenloopt, ziet gelijk dat het een bijzondere plek is: een deel van het restaurant bestaat uit hoge tafels met krukken. Vanaf de tafels kun je de open keuken zien en kun je de hele avond genieten van de chefs die het eten aan het bereiden zijn.

Voor echte waaghalzen

Begin je avond met een lekker drankje: het restaurant heeft een uitgebreide drankkaart en veel creatieve cocktails. Het leuke aan restaurant Just, is dat het restaurant geen menu heeft: voor elke gang kun je aangeven of je een vlees-, vis-, of vegagerecht wilt. De chefs gaan dagelijks aan de slag met het bedenken van creatieve gerechten met de ingrediënten die die dag beschikbaar zijn. Hierdoor kan altijd gewerkt worden met verse lokale producten en spelen seizoensgroenten een belangrijke rol. Kom je eten bij restaurant Just, dan kun je verfijnde gerechten verwachten: het feit dat je niet zelf kunt kiezen wat je eet, maakt het diner niet minder lekker! Zo worden vaak verschillende soorten tartaar geserveerd: tonijn, rundvlees en een vegetarische versie van meloen. Bij de hoofdgerechten draait het allemaal om de kwaliteit van het vlees of de vis. Laat je verrassen door restaurant Just en vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen: hier kun je aan het einde van de avond mee afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10