Kade 87

Dinerbon Rotterdam Kade 87
Adres
Admiraliteitskade 87
3063 GE Rotterdam
Telefoon
010 - 4137711
Dinerbon Rotterdam Kade 87
Dinerbon Rotterdam Kade 87
Dinerbon Rotterdam Kade 87

In dit proeflokaal gelegen aan de nostalgische Admiraliteitskade te Rotterdam, staat gezelligheid en stijl bovenaan. U kunt met uw Dinerbon genieten van onze liefde voor lekker eten, drinken en mooie wijnen. Dit samen met een warme en vriendelijke bediening maakt het bezoek aan “Kade 87” tot een ware beleving. Of het nu is voor een lunch, diner, borrel, High-tea, High-wine of een feestelijke gelegenheid. De stijlvolle ambiance biedt een warm huiskamer-gevoel. De openslaande deuren naar het terras geven een fantastisch uitzicht op het kleine haventje aan de Admiraliteitskade en ook in wintertijd is het op ons verwarmde en overdekte terras heerlijk genieten. wij begroeten U graag in proeflokaal Kade 87.

Voor onze gerechten  gebruiken wij veel pure en eerlijke producten en bijna alles is “huisgemaakt”. Wij koken met hart en ziel en zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken en mooie gerechten die wij naast de kaart kunnen aanbieden. Bij Kade 87 houden wij rekening met Allergenen, dat een verzamelnaam is voor eiwitten die allergische reacties kunnen oproepen.

Met ruim 80 verschillende wijnen en champagnes, waarvan er meer dan de helft ook per glas worden geschonken, hebben wij bij ieder gerecht een passende wijn. Naast de klassieke wijnen van de traditionele wijnhuizen als Louis Jadot uit Frankrijk presenteren wij een breed scala van wijnen uit alle werelddelen.

Door de jarenlange ervaring en expertise van horeca-paar Tanja en Karel die hun liefde en passie voor het vak delen met het team van Kade 87 kan het niet anders dat service en gastvrijheid tot in de puntjes verzorgd zijn. Koken en bedienen met hart en ziel, pure en eerlijke producten voor onze gerechten en een ontspannen sfeer maken  een bezoek aan Kade 87 tot een ware beleving. Ook accepteren wij graag uw Dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews