La Stanza

Dinerbon Rotterdam La Stanza
Adres
Van Vollenhovenstraat 19
3016 BE Rotterdam
Telefoon
010 277 1414
Dinerbon Rotterdam La Stanza
Dinerbon Rotterdam La Stanza
Dinerbon Rotterdam La Stanza

Italiaans restaurant La Stanza is gelegen in het Rotterdamse scheepvaartkwartier. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor de heerlijkste Italiaanse specialiteiten. Schijn bedriegt misschien in eerste instantie. Wie kan dan ook verwachten dat achter het statige herenhuis één van de mooiste restauranttuinen van Rotterdam en omstreken ligt? In onze mooie tuin, die de charme van een piazza kruist met de pracht van een tuin, kunt u bij mooi weer heerlijk buiten genieten van een diner.

Italianen noemen veel dingen in het leven ‘heilig’. Enkele voorbeelden zijn de keuken, de moeder en het eten dat moeder maakte in de keuken. Onze chefs nemen in de keuken de honneurs di mama met verve waar, en de liefdevolle aandacht die zij schenken aan de pasta’s, de pannacotta, de lamsbout en de koffieboon kan haast religieus genoemd worden. Naast de Italiaanse keuken hebben onze chefs ook een diepgewortelde bewondering voor de Franse keuken. Op onze kaart, die vier maal per jaar verandert met de seizoenen mee, komen dan ook geregeld relikwieën van de haute-cuisine langs. Met uw Dinerbon kunt u bij ons genieten van een dagmenu van drie of vier gangen, of u kunt lekker ontspannen à la carte dineren. Buiten de uitgesproken Italiaanse gerechten staat er veel variatie op onze kaart. Kreeft, vis en verschillende soorten vleesgerechten, wij hebben voor iedere gast iets heerlijks in huis.

Komt u snel een keer bij ons langs met uw Diner Cadeau Dinercheque? Kom ontspannen een vork prikken in onze prachtige tuin en zie de zon langzaam ondergaan. Veel romantischer kan het haast niet. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
97% beveelt ons aan