LE SOUQ Delfshaven

Dinerbon Rotterdam LE SOUQ Delfshaven
Adres
Voorhaven 54b
3024RP Rotterdam
Telefoon
010 476 55 58
Dinerbon Rotterdam LE SOUQ Delfshaven
Dinerbon Rotterdam LE SOUQ Delfshaven
Dinerbon Rotterdam LE SOUQ Delfshaven

Le Souq Delfshaven in Rotterdam is een uniek concept waar u kennis maakt met de beste en lekkerste producten uit het Midden-Oosten. U kunt hier ook met uw Dinerbon terecht! Maak een culinaire ontdekkingsreis door Libanon, Palestina, Egypte, Marokko en nog veel meer. Le Souq Delfshaven heeft alleen de allerbeste smaken, producten en recepten geïmporteerd naar hun restaurant. Bovendien beschikken ze ook over een gezellig terras aan het water. Geniet van een heerlijke lunch of diner in ruil voor uw Dinercheque!

In het Arabisch betekent Le Souq ‘’De Markt’’. U zult hier dus lekkere gerechten, verse producten, authentieke smaken en een unieke sfeer aantreffen. Bij Le Souq Delfshaven draait alles om kwaliteit. Om dit te bereiken werken ze met verse, eerlijke en pure grondstoffen die veelal geïmporteerd worden uit de regio’s waar de gerechten vandaan komen. Proef het zelf tijdens een etentje met uw Dinerbon! Le Souq heeft een uitgebreide kaart met diverse gerechten uit de Arabische wereld. Zo hebben ze diverse koude en warme voorgerechten op de kaart staan zoals gegrilde auberginedip en een pasteitje gevuld met spinazie en ui. Daarna kunt u één van de heerlijke hoofdgerechten bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘’Lahm Meshwi’’ (gegrilde kalfsentrecote) of ‘’Shish Tawouk’’ (gegrilde kipfilet). Alles is oosters gekruid en heel erg lekker!

Voor een échte culinaire ontdekkingsreis door het Midden Oosten kunt u een selectie van verschillende voorgerechtjes bestellen. U heeft daarbij de keus uit vier, acht of twaalf verschillende hapjes. Geniet van een verassende maaltijd in ruil voor uw Dinercheque!

Let op: U kunt de Diner Cadeaukaart alleen bij Le Souq Delfshaven verzilveren (niet bij Le Souq Markthal of Coolsingel)

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10