Light of India

Dinerbon Rotterdam Light of India
Adres
Goudsesingel 256
3011 KG Rotterdam
Telefoon
010 - 4141777
Dinerbon Rotterdam Light of India
Dinerbon Rotterdam Light of India

Bij Light of India zijn ze van mening dat de traditionele manier van koken de beste manier is om de complexe smaken van de Indiase keuken met respect te behandelen. Door vast te houden aan de tradities behoud je de eer van het koken en kan je de gasten een maaltijd voorschotelen waar ze voor terug blijven komen. U kunt nu ook onderdeel worden van deze bijna plechtige ceremonie. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau bent u welkom om hier deel van uit te maken.

Veel Indiase restaurants koken tegenwoordig met een gasfornuis en andere malle apparaten die niets aan de smaak van het eten toevoegen. Nee, sterker nog, misschien zelfs smaak weten weg te nemen van de gerechten. Daarom koken ze bij Light of India met een combinatie van klassieke en moderne hulpmiddelen. Eén van deze klassiek middelen is de Punjab Tandoor. Zoals de naam al zegt is dit een Tandoor die veel werd gebruikt in de Punjab. Het is het beste hulpmiddel voor het maken van de lekkerste Tandoori gerechten. De Punjab Tandoor is een bell-vormige oven, vaak van klei gemaakt, waarin met houtskool een vuur in wordt gemaakt. Het eten dat in een Tandoor wordt gemaakt kom dus met het vuur in aanraking wat voor een bijzondere smaak zorgt. Als het wordt klaargemaakt op een andere manier raakt het eten een karakteristieke smaak kwijt.

Kom dus snel langs bij Light of India en kom proeven hoe echt Indiaas smaakt. Vergeet niet deze ervaring te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10