Madera House

Dinerbon Rotterdam Madera House
Adres
Tiendplein 11
3014BH Rotterdam
Telefoon
010 846 8049
Dinerbon Rotterdam Madera House
Dinerbon Rotterdam Madera House
Dinerbon Rotterdam Madera House

Restaurant Madera House is gelegen aan de Tiendplein in Rotterdam. Met uw dinerbon kunt u hier nu eten. U kunt hier eten in een modern en chique ingericht restaurant. Aan het plafond zijn leuke en mooie lampen te zien en buiten is een groot terras aanwezig. De keuken van Madera House is ook modern, maar ook zeker verzorgd. Het team van Madera House staat altijd voor u klaar. Zij heten jong en oud van harte welkom. U kunt met al uw vragen en wensen zeker bij hen terecht, want zij helpen u hier graag mee. Bij Madera House kunt u zeker terecht voor een gezellig etentje met vrienden, een leuke romantische date, maar ook zeker voor een collegiaal etentje!

In de keuken werken de koks schoon en met veel passie en liefde aan de gerechten. Zo worden de gerechten met handschoenen bereid en wordt er veel tijd aan elk gerecht (groot of klein) besteed. De producten waarmee gewerkt wordt zijn vers en heel lekker. Door deze combinatie ontstaan er heerlijke smaken. In de keuken worden gerechten bereid uit de categorieën uit vlees, vis, ontbijt en superfood. U kunt heerlijk ontbijten, lunchen dineren bij restaurant Madera House! Ook kunt u genieten van heerlijke cocktails of coffee arabica.  Er is genoeg lekkers voor jong en oud!

Van zondag t/m donderdag is het restaurant geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur. Ga voor een bijzondere ervaring met uw dinercheque of dinerbon naar Madera House!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10