Masala Tandoori

Dinerbon Rotterdam Masala Tandoori
Adres
Wevershoekstraat 59B
3081 PC Rotterdam
Telefoon
010 215 0670
Dinerbon Rotterdam Masala Tandoori
Dinerbon Rotterdam Masala Tandoori

Wilt u graag met de dinercheque die u cadeau heeft gekregen de Indiase keuken ontdekken of bent u juist al bekend met deze keuken en een zeer groot fan? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt nu namelijk komen genieten niet met uw dinerbon van een heerlijke maaltijd uit de Indiase keuken bij bezorgrestaurant Masala Tandoori in Rotterdam. U vindt dit afhaalrestaurant aan de Wevershoekstraat 59B. U kunt zelf uw heerlijke gerecht komen ophalen en deze opeten op een leuke locatie. In de zomer kunt u bijvoorbeeld heerlijk picknicken in het park met een gerecht van Masala Tandoori. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Dan kunt u uw gerecht ook bij u thuis laten bezorgen!

Restaurant Masala Tandoori is gespecialiseerd in Indiaas eten, en biedt u een zeer ruime keus uit gerechten met onder andere kip, garnalen, lamsvlees en rundvlees. Ook enkele groentegerechten ontbreken niet, dus voor de vegetariër is er hier ook genoeg te proeven en te genieten! Uiteraard hebben zij ook gevarieerde curries in de aanbieding. U kunt dan zelf bepalen hoe pittig de curry is, van mild naar heet! Op de kaart staan ook een aantal interessante Indiase bijgerechten en broden, zodat u met uw dinerbon uitgebreid en compleet kan dineren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar welke lekkere gerechten restaurant Masala Tandoori u te bieden heeft? Wacht dan niet langer en bestel met uw dinercheque een heerlijke Indiase maaltijd bij dit Indiase restaurant in Rotterdam en beleef een fijne culinaire ervaring in deze mooie havenstad!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10