Meat Rotterdam

Dinerbon Rotterdam Meat Rotterdam
Adres
Haringvliet 635-637
3011ZP Rotterdam
Telefoon
010-846 78 87
Dinerbon Rotterdam Meat Rotterdam
Dinerbon Rotterdam Meat Rotterdam

Aan het Haringvliet 635 in de mooie havenstad Rotterdam vindt u restaurant Meat Rotterdam. In dit bijzondere vleesrestaurant bent u vanaf nu met uw dinerbon van harte welkom om te komen proeven van al het goeds dat de chef te bieden heeft. Het restaurant heeft een ruim terras waar in de zomer volop zon is. Meat Rotterdam bevindt zich in de historische Oude Haven van Rotterdam, een van de weinige plekken die nog stammen uit de tijd van voor de Tweede Wereldoorlog.

Bij vleeschcafé Meat Rotterdam draait alles om het goede huwelijk tussen vlees en kwaliteit. Het vlees is afkomstig van de slager Nice to Meat, voor wie kwaliteit van het vlees ook hoog in het vaandel staat. Alles wat ze doen, willen ze bij restaurant Meat Rotterdam goed doen. Van het personeel kunt u dan ook verwachten dat ze u gastvrij onthalen in het restaurant en dat ze er voor zorgen dat het u bij een bezoek aan het restaurant met uw dinercheque aan niets zal ontbreken. Op het menu vindt u onder andere een bavette van Black Angus rund uit Amerika, een langzaam gegaard stuk varkenshaas met truffel en pancetta en een gerecht van kippendijen van de grill met hoisinsaus en paksoi. Voor de vleesliefhebber is een bezoek aan restaurant Meat Rotterdam dé plek om de dinerbon te besteden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere vleesrestaurant op een historisch plekje in Rotterdam? Reserveer dan snel een tafel en laat u door de bediening een avond goed in de watten leggen met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10