Meziz Marina

Dinerbon Rotterdam Meziz Marina
Adres
Vijf Werelddelen 107
3071PS Rotterdam
Telefoon
010 485 2216
Dinerbon Rotterdam Meziz Marina
Dinerbon Rotterdam Meziz Marina
Dinerbon Rotterdam Meziz Marina
Dinerbon Rotterdam Meziz Marina

Met uw dinerbon kunt u nu uitstekend terecht bij restaurant Meziz Marina! Het restaurant is gevestigd in het prachtige Entrepotgebouw aan de Vijf Werelddelen in Rotterdam. Meziz Marina heeft een stoere uitstraling. Er hangen hier en daar chique kroonluchters aan het plafond en de muur is gemaakt van boomstronken. Het restaurant kijkt uit op de mooie haven, waar met mooi weer veel te doen is. Dit kunt u ook zin vanaf het leuke terras van Meziz Marina. Het middelpunt van het restaurant is een uit Italië geïmporteerde authentieke houtoven die is ingelegd met schitterende mozaïek. Restaurant Meziz Marina is zeer geschikt voor jong en oud! Kom dus gerust langs met uw kinderen, ouders, vrienden of collega’s. U kunt voor verschillende gelegenheden uitstekend terecht bij Meziz Marina! In de omgeving van het restaurant kunt u ook prachtig wandelen of fietstochten maken.

In de mooie keuken worden elke dag verse pizza’s en pasta’s bereid. Dit wordt gedaan met de beste en verse ingrediënten. Hierdoor krijgen deze pizza’s en pasta’s heerlijke smaken en zijn ze dus ook zeker van goede kwaliteit. Het besteden van uw dinercheque bij Meziz Marina is dus een hele goede keuze. Jong en oud kan dus heerlijk genieten en kennis maken van en met de Italiaanse keuken!

Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. Wilt u heerlijk eten voor een goede prijs, en wilt u vriendelijk geholpen worden? Ga dan zeker met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Meziz Marina!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10