Mooii Eten en Drinken

Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Adres
Oost-Wijnstraat 8-16
3086 SG Rotterdam
Telefoon
010 - 4112295
Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Dinerbon Rotterdam Mooii Eten en Drinken

Met uw Dinerbon kunt u uitgebreid genieten op één van de mooiste plekjes van Rotterdam, de Oude Haven. Hier is namelijk Restaurant MOOII gevestigd, waar de chef en zijn team dagelijks met veel passie de meest heerlijke gerechten bereiden, voor de lunch en het diner! Restaurant MOOII is een modern, stijlvol restaurant met een warme uitstraling. Het past precies in de unieke omgeving van de goed bewaarde Oude Haven en combineert moeiteloos de historische achtergrond met de moderne tijd; zowel in de inrichting als op de kaart.

Op de veelzijdige kaart van MOOII staan gerechten gebaseerd op de Franse keuken met invloeden vanuit alle windstreken. De gerechten combineren klassieke smaken met moderne specialiteiten. U kunt van de kaart een keuzemenu samenstellen van drie gangen of u door de chef laten verrassen met een menu. Deze beginnen bij 2 gangen en kunnen tot wel 5 gangen worden uitgebreid. U hoeft uw kinderen zeker niet thuis te laten, want ook daarvoor is een speciaal driegangen kindermenu samengesteld.  De Chefs van MOOII maken enkel gebruik van verse producten met een voorkeur voor duurzaam en biologisch.

Restaurant MOOII heeft een ruime bar waar u gezellig een aperitief kunt drinken, begeleid door verschillende heerlijke borrelhapjes. Naast het á la carte restaurant van MOOII is er ook een aparte ‘banqueting ruimte’ voor gezelschappen tot 100 personen. Deze kan worden ingezet voor diverse gelegenheden zoals vergaderingen, recepties, lunches, diner of (bedrijfs)borrels.

Wij accepteren uw Dinercheque graag en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. Onze attente bediening zal ervoor zorgen dat het u aan niks zal ontbreken.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10