Nomo

Dinerbon Rotterdam Nomo
Adres
Noordplein 57
3035 ED Rotterdam
Telefoon
06 45738999
Dinerbon Rotterdam Nomo
Dinerbon Rotterdam Nomo
Dinerbon Rotterdam Nomo

Hier kan je comfortfood eten, waarmee je je goed voelt en geniet van verbondenheid met elkaar. Nomo in Rotterdam biedt een relaxte omgeving en fantasierijke Amerikaanse en mediterrane gerechten. Laat je bijvoorbeeld verleiden door specialiteiten als wafels met krokante kip, een verrassende combinatie uitgevonden door jazzmusici die na het spelen hun avondeten en ontbijt samenvoegden. De kleine menukaart heeft voor ieder wat wils, van een rijk belegde burger tot pancakes en van lasagne tot een stoofgerecht uit New Orleans met kip en zeevruchten. Uiteraard kan je met je Dinerbon afrekenen in deze sfeervolle zaak.

Wil je energie opdoen voor de rest van de dag, ga dan voor een smaakvolle lunch. Naast de goed gevulde wafels met garnalen, kip of pulled chicken en guacamole is het ook mogelijk te kiezen voor Italiaanse lunchgerechten, zoals boerenomelet of rundercarpaccio. De keuze voor de lunch is heel divers en gaat van een bagel met zalm tot een biefstuk met paddenstoelen. Zowel voor de kleine als grote trek is er dus altijd een passend gerecht te vinden. De hoofdgerechten van het dinermenu zijn al even veelzijdig. Ga je voor de macaroni met kaas en merguez-worst of zet je je tanden liever in een klassieke burger met zoete friet? Ook de diverse stoofgerechten en lasagne – vegetarisch of met vlees - zijn om te smullen. Iedereen die je meeneemt om bij Nomo je Dinercheque te besteden zal aangenaam verrast zijn door de creatieve keuken en de prettige service.

Nomo is de afkorting van Northern Moods. Je zal hier snel in een opperbeste stemming komen, want deze hippe eetgelegenheid met zijn houten vloer en lichtblauwe kozijnen ademt een lichte, ontspannen sfeer uit. Voor een culinaire ontdekkingsreis door Noord-Amerika, Zuid-Amerika en mediterrane landen als Italië en Marokko is het dus de moeite waard om met je Dinercheque of Dinerbon naar het Noordplein 57 in Rotterdam te gaan. Ook aan de kinderen is gedacht: voor hen is er een speciale kinderkaart met pannenkoeken en sandwiches. Welk gerecht gaat jouw hart stelen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10