O Pazzo

Dinerbon Rotterdam O Pazzo
Adres
Mariniersweg 90
3011NV Rotterdam
Telefoon
010-2827107
Dinerbon Rotterdam O Pazzo
Dinerbon Rotterdam O Pazzo
Dinerbon Rotterdam O Pazzo

 Een boom ontworpen van zilveren Lira’s, een met olieverf geschilderd bad gevuld met flesjes water, bloemenvazen gemaakt van wijnflessen. Fresco’s van engelen op het plafond en monnikenmuziek in het toilet. Restaurant O’Pazzo verrast je met details in elk hoekje en zal je verwennen met speciale smaken. O’Pazzo, hetgeen zoveel betekent als ‘gek’, doet haar naam eer aan; voordat je het weet ben je ook gek op O’Pazzo. Bij ons kunt u gewoon betalen met uw Dinerbon of Dinercheque.
 

À la carte 
In dit deel van het restaurant kan je creatieve Italiaanse gerechten met vis, vlees of vegetarisch bestellen. Wil je verrast worden door de chef-kok met een speciaal verrassingsmenu? Of wil je genieten van eerlijke en indrukwekkende gerechten van de kaart, zoals de ‘Aragosta & Bottarga’, een hele kreeft op spaghetti met bottarga? Bij O’Pazzo krijg je eten in stijl! 

Pizzeria
Pizzeria O’Pazzo is uitgeroepen tot beste pizzeria van Rotterdam! De steenoven is speciaal: hij heeft de vorm van een octopus, gemaakt van kleurvolle mozaïek. Er is een ruime pizzakeuze en ook aan de pastaliefhebber is gedacht: verse spaghetti, ravioli of pappardelle is te bestellen. Ook voor een snelle, smakelijke en gezonde lunch is O’Pazzo het juiste adres. De panini prosciutto of verse spinaziesalade met gegrilde geitenkaas, zal je hart stelen. 

Winebar 
Nieuw en zeker een aanrader bij O’Pazzo is de winebar. Er zijn 22 soorten wijn per glas te bestellen, en elke maand worden er nieuwe specialiteiten aangeboden van ‘Assaggi’. Kleine hapjes zoals ravioli met truffeltapenade of bocconcini met kruidenmascarpone. De winebar heeft haar gerechten en wijnen gecombineerd en afgestemd op elkaar. Zelfs de baby-pizza’s dragen de naam van de wijn die je het best erbij kan drinken, een fijne weg om de wijnwereld te ontdekken. Als je geïnteresseerd bent om dit avontuur thuis voort te zetten dan opent de wijnkelder haar deuren. Kom langs en ontdek één van de kleurrijke gezichten van O’Pazzo die je ongetwijfeld laten verlangen naar het volgende. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10