Obba Lounge Restaurant

Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Adres
Hillelaan 2
3072 JD Rotterdam
Telefoon
010 - 2150192
Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Dinerbon Rotterdam Obba Lounge Restaurant

LET OP: CADEAUKAART WORDT ENKEL GEACCEPTEERD WANNEER DIT IS AANGEGEVEN BIJ DE (TELEFONISCHE) RESERVERING.

Obba Lounge Restaurant is een zeer bijzonder restaurant uit 40 ft zeecontainers met een grote tent overkapping. Hier kunt u uw Dinerbon besteden aan een heerlijke avondje uit met mediterrane gerechten en overheerlijke drankjes. Obba zit langs de Maas, aan de kade van de Rijnhaven. Vanuit het restaurant heeft u een onbetaalbaar uitzicht op de ondergaande zon en de skyline van Rotterdam. Gaat u een avondje uit, bijvoorbeeld naar het Luxor theater, theater Walhalla, bioscoop Lantaarn Venster of naar Ahoy voor een concert, dan kunt u uw avond heerlijk bij Obba beginnen.

Obba Lounge Restaurant is de ideale plaats om te genieten van een uitstekend diner, een heerlijke kopje koffie of juist en goed glas wijn. U kunt hier even helemaal ontsnappen van het alledaagse en in gezelschap genieten van elkaars aanwezigheid. De keuken van Obba is mediterraan met een Turkse touch. Deze touch ziet u bijvoorbeeld terug aan de heerlijke Mezze’s op de kaart. U kunt bij Obba zich laten verrassen door een menu van de chef, maar u kunt uw menu ook a la carte samenstellen. Elke gang van het verrassingsmenu wordt zo samengesteld dat u zoveel mogelijk van de diverse keuken kan ervaren. Heeft u allergieën, bent u vegetarisch of heeft u andere voorkeuren, dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Bij Obba wordt gewerkt met enkel halal producten die lokaal worden ingekocht. Recentelijk is de kaart helemaal vernieuwd. Komt u met uw Dinercheque snel eens langs om u te laten verwennen door de gerechten van Chef-kok Yassin!  

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews