Opporto Rotterdam

Dinerbon Rotterdam Opporto Rotterdam
Adres
Raampoortstraat 10
3032AH Rotterdam
Telefoon
010 8422187
Dinerbon Rotterdam Opporto Rotterdam

Met uw dinerbon kunt u nu ook terecht bij restaurant Opporto Rotterdam! Dit leuke restaurant is gevestigd aan de Raampoortstraat in Rotterdam. Het restaurant heeft een prachtige en bijzondere inrichting. De stenen muren met banken ervoor en de bloemen en vazen die in de vensterbank staan geven het restaurant een bijzondere sfeer. De lampen aan het plafond geven een moderne tint aan het restaurant. U zult merken dat u in een hele fijne omgeving kunt genieten van de gerechten van Opporto Rotterdam.  Om uw bezoek perfect te laten verlopen heeft restaurant Opporto een geweldig team voor u klaar staan.  Bij hen kunt u terecht voor al uw vragen en wensen, en u kunt ze ook zeker laten weten als u een allergie heeft, zodat restaurant Opporto hier rekening mee kan houden!

Op de menukaart zijn er heel veel heerlijke gerechten te vinden waar u uit kunt kiezen met uw dinercheque. Zo is er een warme vis plateau, cataplana, octopus carpaccio, gebakken gamba’s, gebakken zeewolf, spaghetti allo scoglio, gegrilde USA steak, en nog veel meer heerlijke gerechten. Deze gerechten worden iedere dag vers bereid met de beste producten. Door deze combinatie van versheid en goede producten ontstaan er gerechten die de beste smaken hebben. Het zijn dan ook zeker gerechten van goede kwaliteit. Ook kunt u heerlijke dranken drinken. Zo maakt u zelf het diner helemaal compleet!

Restaurant Opporto Rotterdam is elke dag geopend van 14:00 uur tot 22:00 uur of tot 23:00 uur. Een geweldig bezoek heeft u met uw dinercheque of dinerbon bij Opporto Rotterdam!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10