Osteria Sala Federico

Dinerbon Rotterdam Osteria Sala Federico
Adres
Oostzeedijk 227
3061 VV Rotterdam
Telefoon
06 27883888
Dinerbon Rotterdam Osteria Sala Federico
Dinerbon Rotterdam Osteria Sala Federico
Dinerbon Rotterdam Osteria Sala Federico

Osteria Sala Federico is een gezellig Italiaans restaurant in het Rotterdamse Kralingen. Van dinsdag tot en met zondag kun je bij dit restaurant terecht voor een uitgebreid diner. In het weekend serveert Osteria Sala Federico tevens een heerlijke lunch. Laat je verrassen door de veelzijdige Italiaanse keuken en proef authentieke gerechten uit verschillende streken. Osteria Sala Federico accepteert de dinerbon en dinercheque als betaalmiddel en is de perfecte plek voor een romantisch diner of gezellig avondje uit met vrienden.

Uitgebreid menu

De Italiaanse keuken is heel veelzijdig. Natuurlijk heb je pasta en pizza, maar er is meer. Wil je kennis maken met authentieke Italiaanse gerechten, dan ben je bij Osteria Sala Federico aan het juiste adres. Het restaurant maakt perfecte risotto en ook voor een aperol spritz met anti pasti zit je hier goed. Geniet van Italiaanse vleeswaren en laat je verrassen door gegrilde groenten en verse burrata. Daarnaast serveert het restaurant ook overheerlijke pasta’s en pizza’s. Laat je verrassen door de finesse van huisgemaakte ravioli of kies voor een klassieke pizza met mozzarella, tomatensaus en oregano. Osteria Sala Federico heeft een Italiaans huiskamersfeertje. Vanaf je plek zie je hoe de koks jouw gerechten in de open keuken klaarmaken. Sluit je diner af met een sgroppino of heerlijk stuk tiramisu en bestel een espresso, voor de ultieme ervaring. Kom dineren bij Osteria Sala Federico en waan je even in het prachtige Italië.

Een feestelijk diner

Heb je binnenkort iets te vieren, dan is Osteria Sala Federico de plek om dat te doen. Dit sfeervolle restaurant leent zich uitstekend voor een gezellig diner met vrienden en familie. Kom je met een klein gezelschap, dan kun je gewoon reserveren. Pak je het liever iets groter aan, reserveer dan de speciale zaal en huur een deel van het restaurant af. De bediening staat de hele avond voor je klaar en zorgt ervoor dat jouw gasten niets tekortkomen. Heb je binnenkort een avondje uit bij Osteria Sala Federico op de planning staan, vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Betaal aan het einde van de avond de rekening met de bon voor een gezellig én voordelig avondje.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10