Ottoman Rotterdam

Dinerbon Rotterdam Ottoman Rotterdam
Adres
Nieuwe Binnenweg 65a
3014GD Rotterdam
Telefoon
010 - 2364384
Dinerbon Rotterdam Ottoman Rotterdam
Dinerbon Rotterdam Ottoman Rotterdam

Bij restaurant Ottoman in het centrum van Rotterdam kunt u nu ook met uw Dinerbon genieten van bekende en minder bekende Turkse specialiteiten. U kunt hier genieten van heerlijke grill gerechten en Turkse tapas. Bij Ottoman blijft het niet bij döner en Turkse pizza, maar serveren ze bijvoorbeeld ook authentieke Turkse koffie en een volle linzensoep. Ottoman onderscheidt zich van andere grillrestaurants doordat zij al hun gerechten vers bereiden. Zelfs de sauzen en soepen worden allemaal volgens oma’s recept klaargemaakt!

 

De inrichting van Ottoman is het best te omschrijven als gezellig en informeel. Achterin de zaak bevindt zich een mooie restaurantzaal waar u in alle rust kunt eten. Ottoman wil graag alle wensen van de gasten vervullen en biedt voor een lage prijs heel lekker eten. Ook voor vegetariërs is er bij Ottoman genoeg te kiezen.

 

Ook worden er in Ottoman regelmatig gezellige avonden georganiseerd met live muziek of een dj. Op Moederdag combineerden zij een leerzame bloemchikcursus met een heerlijke Turkse tapas.

 

Wanneer u in een ongedwongen sfeer wilt genieten van de overheerlijke Turkse keuken, dan bent u bij Ottoman aan het juiste adres. In dit gezellige familierestaurant worden bekende Turkse favorieten gecombineerd met klassieke lekkernijen. Ottoman voegt wat toe in het drukke stadscentrum van Rotterdam. Gebruik dus nu uw dinercheque voor een heerlijke maaltijd bij Ottoman.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews