Pannenkoekhuis Stroop

Dinerbon Rotterdam Pannenkoekhuis Stroop
Adres
Sicilieboulevard 710 -712 (Nesselande)
3059XT Rotterdam
Telefoon
010 2309611
Dinerbon Rotterdam Pannenkoekhuis Stroop

Bent u op zoek naar een leuke locatie om pannenkoeken te gaan eten met uw dinerbon in Rotterdam? Kom dan naar Pannenkoekhuis Stroop. Dit gezellige, frisse en vrolijke pannenkoekhuis bevindt zich aan de Siciliëboulevard in de wijk Nesselande, en heeft uitzicht op de boulevard, het strand en een gloednieuwe waterskibaan. Vanaf het terras kunt u al deze strand en wateractiviteiten goed gadeslaan, maar ook binnen heeft u een goed uitzicht vanwege de vele hoge ramen. De ligging van het pannenkoekenhuis aan het water geeft u direct een vakantiegevoel, zeker wanneer u in de zomer plaatsneemt op het door windschermen afgeschermde terras.

Bij Pannenkoekhuis Stroop staat kwaliteit hoog in het vaandel. Di merkt u terug in de smaak van de pannenkoeken en poffertjes die u bij Stroop kunt bestellen. De toppings die u kunt kiezen voor uw poffertjes en pannenkoeken zijn bijna eindeloos. Van traditionele combinaties als een pannenkoek met boter en suiker, appel en spek of ham en kaas, tot de wat meer exotische toppings als sinaasappelsnippers en Grand Marnier of stroopwafels, karamelsaus en stroopwafelijs.

Bent u geen groot fan van pannenkoeken? Er staan ook heerlijke broodjes, tosti’s en panini’s op de kaart. Kortom, voor eenieder wat wils. Een bezoek aan pannenkoekhuis Stroop met uw dinercheque is een feest voor jong en oud. Kom het zelf beleven en vergeet uw dinercheque niet mee te nemen bij uw bezoek aan dit frisse en vrolijke pannenkoekenrestaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10