The Pepper Trail

Dinerbon Rotterdam The Pepper Trail
Adres
Kruiskade 78
3012 EH Rotterdam
Telefoon
010 4120025
Dinerbon Rotterdam The Pepper Trail
Dinerbon Rotterdam The Pepper Trail
Dinerbon Rotterdam The Pepper Trail
Dinerbon Rotterdam The Pepper Trail

The Pepper Trail aan de Kruiskade 78 in Rotterdam laat je op een unieke manier kennismaken met al het lekkers dat de Indiase keuken je te bieden heeft. Het restaurant is voorzien van een moderne, maar toch ook intieme en stijlvolle ambiance, waarin accenten van de Indiase architectuur zijn verwerkt. Tijdens je bezoek aan The Pepper Trail worden gegarandeerd al je zintuigen geprikkeld terwijl chef-kok Anil Semwal en zijn team allerlei verschillende lekkernijen voor je klaarmaken. Hoe dat precies gebeurt kun je zelf door de ruit zien die de keuken en de eetzaal van elkaar scheiden. In dit unieke Indiase restaurant ben je elke dag van de week met je dinerbon of dinercheque welkom. Het etablissement is van maandag tot en met zondag open van 5 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds. Daarnaast opent The Pepper Trail ook elke zondagmiddag tussen 12:00 en 14:00 haar deuren voor een unieke Indiase brunch.

De menukaart van dit restaurant bevat zoveel lekkere gerechten dat je het ongetwijfeld lastig vindt om de juiste keuzes te maken. Desgewenst kun je die lastige klus ook aan de expertise van de chef-kok overlaten. Hij heeft namelijk een reeks verschillende menu’s samengesteld, die variëren van 2 tot en met maar liefst 9 gangen. In dat laatste geval maak je uiteraard het meest uitgebreid kennis met alles wat de Indiase keuken te bieden heeft. Bij alle menuvarianten kun je overigens voor een vegetarische en een niet-vegetarische variant kiezen. Hou je liever het culinaire heft in eigen hand, dan biedt The Pepper Trail je natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid om a la carte keuzes te maken. Op de menukaart tref je in dat geval starters, zoals tandoori subzi en mango paneer tikka aan. Voor wat betreft het hoofdgerecht is er een ruime keuze uit onder meer biryani’s en grill- en currygerechten. Als je tegen het einde van je Indiase eetfeest nog ruimte voor een dessert in je maag over hebt, dan zou je dat laatste gaatje eventueel met bijvoorbeeld mango kulfi of gulab jamun ijs kunnen vullen.

Aangezien The Pepper Trail een officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je er zonder problemen je kaartsaldo gebruiken om er de rekening mee te betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10