Restaurant Asia

Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia
Adres
Watermanweg 129
3067 GA Rotterdam
Telefoon
010 - 2205519
Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia
Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia
Dinerbon Rotterdam Restaurant Asia

Restaurant Asia heeft een ambitieuze naam. Maakt u zich echter geen zorgen, zij lossen de belofte die in de naam van het restaurant gaat ruimschoots in. Een naam als Asia impliceert natuurlijk dat u van de Aziatische keuken kunt genieten, maar dan op een vrij grote schaal. Bij Asia kunt u dan ook genieten van zowel de uitgebreide Chinese keuken als de Japanse keuken. Onze menukaarten bevatten dan ook allerlei heerlijke gerechten uit beide keukens. Wij bereiden fijnzinnige en smaakvolle gerechten en we vinden het belangrijk dat u geniet van wat wij op tafel zetten. Voor ons is de smaakbeleving van onze gasten de echte graadmeter voor onze vakkundigheid. Laat u met uw Dinerbon een avondje in de Aziatische watten leggen in ons restaurant.

Omdat wij gerechten bereiden uit zowel de Chinese als de Japanse keuken kunt u bij ons terecht voor heerlijk veel variatie. Wat dacht u van heerlijke sushi of sashimi? Ook hebben wij een aparte ruimte in het restaurant ingericht als Teppan-Yaki grillroom. De Japanse chef-kok vertoont hier zijn vingervlugge kookkunsten aan de gasten rond de tafel. Een aangename sociale ervaring die natuurlijk heerlijk wordt geaccentueerd door de fijne gerechten die voor u worden gemaakt. Met uw Dinerbon kunt u ook genieten van heerlijke Chinese gerechten. De Chinese keukenstromingen zijn goed vertegenwoordigd bij Asia. Ook kunt u bijvoorbeeld genieten van een Chinees/Mongoolse fondue, de zogenaamde For Wor, waarbij u zelf uw gerecht klaarmaakt door middel van het onderdompelen van ingrediënten in kokende kippenbouillon.

U begrijpt het al, veel variatie in Aziatisch eten met uw Dinercheque bij Asia. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10