Restaurant Azura

Dinerbon Rotterdam Restaurant Azura
Adres
Otto Reuchlinweg 1166
3072MD Rotterdam
Telefoon
010 - 2900381
Dinerbon Rotterdam Restaurant Azura
Dinerbon Rotterdam Restaurant Azura
Dinerbon Rotterdam Restaurant Azura

Op de Kop van Zuid in Rotterdam zijn veel Aziatische restaurants te vinden. Er zijn er echter maar weinig die van hetzelfde kaliber zijn als Azura. Niet alleen het eten steekt er met kop en schouders boven uit maar ook de sfeer van het restaurant is ongeëvenaard. Het is de perfecte locatie om te komen proeven van de oosterse keuken. Ook omdat u kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Het restaurant is ingericht met het oog op modern, wat er voor zorgt dat er direct een sfeervolle ruimte van het restaurant is gemaakt. U zult zich direct thuis voelen. Het zal ook direct opvallen dat persoonlijke aandacht voorop staat bij het personeel van Azura. Het is immers uw avond, dus het is belangrijk dat u zelf de agenda in kunt vullen. Het personeel zal alles op alles zetten om dit voor u klaar te spelen terwijl u geniet van het eten.

De kaart is een uitgebreide verzameling van al het beste dat de mysterieuze Oosterse keuken te bieden heeft. Door de Chinees, Japans en Thaise keuken te combineren weten ze het bij Azura klaar te spelen om een indrukwekkend palet van smaken aan u voor te leggen. Bij het restaurant is het Shared Dining Concept goed aangeslagen en dat is winst voor de gasten. U kunt op deze manier namelijk genieten van meerdere gerechten zonder dat u helemaal vol zit. Goed bedacht.

Laat u dus meenemen op een reis door Azië bij Azura. Geen zorgen het zit gewoon in Rotterdam. U hoeft ook niet met de yen te betalen. Dat kan gewoon met een Dinercheque van Diner Cadeau.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews