Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp

Dinerbon Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Adres
Oosterkade 119
3011TV Rotterdam
Telefoon
010 4133199
Dinerbon Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Dinerbon Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Dinerbon Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp

Restaurant-Bar-Eetcafe Kaandorp is gevestigd aan Oosterkade 119 in Rotterdam. Het is een restaurant waar u een warm bad te wachten staat meteen na binnenkomst! In het restaurant is er gebruik gemaakt van donkere kleuren in combinatie met moderne stijlen. Op de tafels staan kaarsen en in de vensters zijn mooie planten en bloemen gezet. Deze combinaties zorgen voor een gezellige sfeer en een warme uitstraling. U kunt er ook voor kiezen om buiten op het terras te gaan zitten om te genieten van het mooie weer. De vele mogelijkheden die Kaandorp voor u te bieden heeft maken het de ideale plek voor uw dinerbon! Het personeel zorgt ervoor dat uw verblijf aangenaam verloopt en zal u ook met al uw vragen en wensen helpen.

De keuken heeft u veel te bieden. Zij bieden u een mix aan van smakelijke Italiaanse gerechten en Hollandse klassiekers. De menukaart die het restaurant voor u heeft samengesteld bestaat uit warme- en koude voorgerechten, soepen, salades, vlees klassiekers, vlees specialiteiten, vis gerechten, pasta gerechten, vegetarische gerechten en nagerechten. U heeft een zeer ruime keuze voor uw dinercheque! Bij de vlees- en visgerechten kunt ook heerlijke groentes en sauzen verwachten, maar bijvoorbeeld ook pijnboompitten, kaas en kroepoek.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Deze tijden verschillen tussen 15:00 uur en 23:00 uur. Houdt u van heerlijk eten en wilt u een avond genieten? Kom dan langs met uw Dinerbon of Dinercheque bij Restaurant-Bar-Eetcafe Kaandorp!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10