Restaurant Biblio

Dinerbon Rotterdam Restaurant Biblio
Adres
Van Vollenhovenstraat 15C unit 26-27
3016 BE Rotterdam
Telefoon
010 2410327
Dinerbon Rotterdam Restaurant Biblio
Dinerbon Rotterdam Restaurant Biblio
Dinerbon Rotterdam Restaurant Biblio

Geniet met de dinercheque van verschillende gerechten in het grand café restaurant van restaurant Biblio

De naam zegt het eigenlijk al, restaurant Biblio is erg stijlvol ingericht in de stijl van een Engelse bibliotheek. Het restaurant heeft een jazzy sfeer en is te vinden op het Westelijk Handelsterrein. Het pakhuizencomplex dateert uit het jaar 1894 en dat merk je direct als je gaat zitten aan een tafeltje dat je hebt gereserveerd met je dinerbon. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, met de dinercheque kun je altijd erg lekker eten bij restaurant Biblio.

Kom langs bij restaurant Biblio in het Scheepvaartkwartier

Restaurant Biblio is gevestigd in de Rotterdamse wijk het Scheepvaartkwartier. Je kunt een plekje reserveren aan de bar, in Het Kabinet of op het podium. Het oude pakhuis bestaat uit een dubbele passage, gemaakt van robuust steen. Zo is de entree vloer bijvoorbeeld geplaveid met oude en kleine klinkertjes en de pakhuizen worden verbonden door de prachtige grote balken die je in het plafond terug ziet komen. Al met al een erg sfeervolle locatie dat zeker eens het proberen waard is!

Een gevarieerde kaart voor volwassen en kinderen bij restaurant Biblio

In restaurant Biblio heb je de keuze uit een kaart voor zowel volwassenen als een aparte kaart voor de kinderen. Probeer je daarnaast ook eens een wijntje van het eigen wijnlabel? In dat geval weet je zeker dat je een goed verzorgde avond gaat beleven met je dinerbon. Je geniet in een ongedwongen sfeer van heerlijk eten een een stijlvol interieur. Het restaurant is gevestigd aan het Westelijk Handelsterrein en de keuken is van dinsdag tot en met zondag geopend tot 22.00 uur. Kom jij binnenkort eens een keer langs bij restaurant Biblio?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10