Restaurant Brazzo

Dinerbon Rotterdam Restaurant Brazzo
Adres
Boezemstraat 188
3034EM Rotterdam
Telefoon
010 414 8079
Dinerbon Rotterdam Restaurant Brazzo

In het centrum van Rotterdam exploiteert Restaurant Brazzo ‘De Restauranttram’. Een uniek concept waarbij u een culinaire tramrit maakt door de binnenstad van Rotterdam. Het spreekt voor zich dat dit een hele speciale mogelijkheid is om het tegoed van uw Dinerbon op een fraaie wijze te besteden.

De Restauranttram van Brazzo is een tegenhanger van de rondvaartboten van Amsterdam. Hier kunt u dus in een tram genieten van een dinerrondrit. Hierbij wordt er onderweg een vast viergangen menu geserveerd, waarin rekening wordt gehouden met uw vooraf opgegeven dieetwensen. U kunt uiteraard betalen met uw Dinercheque. Sinds kort is het voor iedereen, dus ook voor kleinere gezelschappen, mogelijk om kaarten te kopen voor een van de rondritten. De tram rijdt alleen op vrijdagavond, dus het is wel duidelijk dat er slechts beschikbaar plek is. Wees dus op tijd met het kopen van de kaarten. Dit gaat via de site van Brazzo’s Restaurant Tram. Naast de restauranttram zijn er nog meerdere varianten. Zo is er de snerttram, waar u onder het genot van een mok erwtensoep kunt genieten van de Rotterdamse skyline. Ook is er, in de zomermaanden de Ijstram, waarbij u tijdens het genieten van uw sorbet een tour krijgt door Rotterdam. De Restaurant Tram kost 75 euro per persoon, en betalen kan gelukkig met uw dinerbon.

Als u uw dinercheque op een unieke wijze wilt besteden in de regio van Rotterdam, dan is de Restauranttram van Restaurant Brazzo een uitgelezen mogelijkheid voor een speciale avond. Wij wensen u alvast veel plezier!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10