Restaurant Cafe Okay

Dinerbon Rotterdam Restaurant Cafe Okay
Adres
Vijf werelddelen 71
3071 PS Rotterdam
Telefoon
010 - 2900878
Dinerbon Rotterdam Restaurant Cafe Okay
Dinerbon Rotterdam Restaurant Cafe Okay

Ga eens uit op ‘de Kop van Zuid’ in Rotterdam. Dit gebied is weliswaar minder druk dan het centrum, maar daarom niet minder geschikt voor een heerlijk avondje weg. Hier is namelijk restaurant oKay gevestigd, waar u uw dinerbon van Dinercadeau kunt besteden.

Van oudsher was hier het centrum van handel en nijverheid. Het historische Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ uit 1897 herinnert nog aan die roemruchte tijden. Tijden van handel met verre landen overzee en pakhuizen waarin kooplieden hun exotische waren als koffie, thee, suiker en specerijen lieten opslaan. Bij de herontwikkeling van het gebied werd het historische karakter van het Entrepotgebouw behouden. De authentieke gevels, gietijzeren kolommen en oude hijskranen benadrukken de sfeer en het belang van vroeger. Ook de sfeerbepalende kades werden zoveel mogelijk intact gehouden en nodigden uit voor het maken van wandelingetjes in deze bijzondere buurt. U kunt ook binnenstappen bij Restaurant Café oKay waar u kunt genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner.

Het restaurant heeft een internationale keuken en speelt veel in op de seizoenen. Dagelijks is de keuken vanaf 12.00 tot 21.30 geopend voor de lunch en het diner. De dinerkaart bevat vele heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt zelf een menu samenstellen of u laten verrassen door het wisselend menu met keuze uit 3 of 4 gangen. Het Café heeft een sfeerbepalende bar. Met tien bieren op de tap mag oKay zich met recht speciaalbier-café noemen. Ook voor speciale gelegenheden is oKay oké; voor al uw wensen op gebied van feesten en partijen kunnen zij u een passend voorstel doen.

Doe eens oKay met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10