Restaurant Chung

Dinerbon Rotterdam Restaurant Chung
Adres
Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
Telefoon
010 414 4099
Dinerbon Rotterdam Restaurant Chung

Het in Rotterdam gelegen restaurant Chung representeert het beste van een geglobaliseerde wereld. Het restaurant is een weerspiegeling van het boeiende verhaal van zijn chef; Chef Chung. Chef Chung is geboren en getogen in Rotterdam, maar onmiskenbaar Aziatisch. Hij begon zijn carrière in de horeca als gastheer en volgde een wijncursus om als sommelier aan de slag te kunnen gaan. Als sommelier kwam hij in aanraking met Westerse elementen in de wijn en hij raakte gespecialiseerd in het combineren van wijnen en spijs. Tijdens de zoektocht naar steeds betere combinaties leerde Chung steeds beter koken. Hij combineerde niet alleen meer wijn en spijs, maar gaf heerlijke Aziatische gerechten een Europese twist.

 

Deze achtergrond levert een spannend menu op in het pas vernieuwde Restaurant Chung. Hier kunt u met uw dinercheque terecht voor een verrassende lunch of een exclusief diner. Als gast valt u hier van de ene verrassing in de ander, maar één garantie hebt u; de wijn complimenteert de maaltijd altijd perfect. Als u hier de prachtige trendy ambiance en de warme gastvrijheid bij op telt heeft u aan Chung een eetervaring die u nooit zult vergeten. De kwaliteit van Restaurant Chung is ook niet onopgemerkt gebleven. Sinds de vernieuwing in 2011 heeft het restaurant lovende recensies en beoordelingen gekregen in diverse kranten en bladen.

 

Als u het aandurft om heerlijke nieuwe gerechten en smaken uit te proberen bent u bij Restaurant Chung precies op de goede plek. Naast het uitgebreide Peking eend menu en het kreeft menu kunt u bij Restaurant Chung ook veel kleine hapjes proberen of u laten verrassen door de chef. Bij Chung heeft elk gerecht een verhaal en dit proeft u. U bent hier met uw Dinerbon meer dan welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10