Restaurant Karakter

Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter
Adres
Van Vollenhovenstraat 15 unit 24
3016 BE Rotterdam
Telefoon
010 737 0039
Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter
Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter
Dinerbon Rotterdam Restaurant Karakter

Gelegen in het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam ligt het restaurant Karakter. Bij binnenkomst stapt u binnen in een unieke historische locatie. Een stel oude prachtige pakhuizen omgetoverd tot het sfeervolle restaurant Karakter. Door de aankleding van het restaurant met prachtige antieke kroonluchters en lampen kunt u genieten van uw maaltijd in een rustige, sfeervolle en romantische setting. Ook met uw dinerbon is het mogelijk om van deze sfeer te proeven.

Topchefs en tevens eigenaren Nathan en Pety bereiden hun gerechten onder de leus ‘culinair en bewustzijn’. In Karakter kunt u genieten van seizoensgebonden, dagverse en biologische gerechten. Kom binnen met uw dinercheque en neem een kijkje op onze gevarieerde kaart. In Restaurant Karakter bestaat geen vaste kaart. Onze kaart varieert elke één á twee weken, laat u zich daarom bij elk bezoek verrassen! U kunt zich nog extra laten verrassen door een heus verrassingsmenu te bestellen. Bij Karakter wordt er ingesprongen op het aanbod van producten uit de regio en van het seizoen. Schuif aan en geniet van heerlijke culinaire recepten die naadloos aansluiten op de tijd van het jaar. Mocht u vegetariër zijn, dan is dat bij Karakter geen enkel probleem! De topchefs zullen hun uiterste best doen om een zo’n lekker mogelijke vegetarische variant voor u te bereiden.

Geniet naast ons voortreffelijke eten ook van onze heerlijke high wine, voor echte wijnliefhebbers! Deze wijnen sluiten naadloos aan op de menukaart, zo is er voor elke wijn een bijpassend gerecht.

Zien we u snel verschijnen? U bent van harte welkom, ook met uw Dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10