Restaurant Rokkaa

Dinerbon Rotterdam Restaurant Rokkaa
Adres
Van Vollenhovenstraat 15C unit 30
3016 BE Rotterdam
Telefoon
010-2250440
Dinerbon Rotterdam Restaurant Rokkaa
Dinerbon Rotterdam Restaurant Rokkaa
Dinerbon Rotterdam Restaurant Rokkaa
Dinerbon Rotterdam Restaurant Rokkaa

Sinds december 2009 is Rokkaa in Rotterdam en omstreken een echt begrip geworden. Het eerste restaurant van Serena Catering Service was direct een enorme hit en de eerste van een reeks restaurants die culinair Nederland zal veroveren. Het is dan ook van groot belang dat de eerste kennismaking met het eten positief verloopt. Gelukkig is dat geen probleem doordat het eten hier met veel zorg wordt klaargemaakt. Het is een echte aanrader. Vooral als u met een Dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

Het eten is gebaseerd op de Turkse cuisine maar wordt ook beïnvloed door de vele andere mediterraanse keukens. Doordat de gerechten worden bereid op een echte houtskool grill weet de chef-kok de authentieke smaken kracht bij te zetten. Uw smaakpapillen worden dan ook eens goed in de watten gelegd. Met een uitgebreide kaart is er voor iedereen wel een gerecht te vinden waar ze van kunnen smullen. Tevens zijn er voor vegetariërs natuurlijk meer dan genoeg alternatieven om van te genieten. Ook kinderen zijn bij Rokkaa van harte welkom om te genieten van speciaal klaargemaakte kind-vriendelijke porties.

U bent ook van harte welkom om langs te komen als u buiten wilt eten. Daarvoor kunt u altijd terecht op het overdekte terras. Het is daar goed toeven, ook tijdens de koudere dagen van het jaar.

Laat dus niet langer op u wachten en kom naar het lekkerste Turkse restaurant van Rotterdam en de wijde omgeving. U bent natuurlijk ook van harte welkom met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10