Restaurant Safir

Dinerbon Rotterdam Restaurant Safir
Adres
Vijf Werelddelen 91
3071 PS Rotterdam
Telefoon
010 - 4862318
Dinerbon Rotterdam Restaurant Safir
Dinerbon Rotterdam Restaurant Safir
Dinerbon Rotterdam Restaurant Safir

Met uw Dinerbon kunt u op een mooie plek in Rotterdam genieten van de heerlijkste Marokkaanse specialiteiten in restaurant Safir. Safir is gevestigd in de straat Vijf Werelddelen. Enigszins toepasselijk, gezien het internationale aanbod van Safir. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het bereiden van traditionele Marokkaanse gerechten. Of u nou het liefst vlees, vis of vegetarisch eet, wij kunnen het op heerlijke wijze voor u bereiden. Safir biedt dan ook een echt authentieke Marokkaanse ervaring. Heerlijk vers bereid eten in een omgeving die een echte Noord-Afrikaanse sfeer uitademt. Onze serveersters zijn gekleed in traditionele Marokkaanse kleding (Kaftans) en het interieur zelf is fleurig ingericht en draagt bij aan de gezellige, Marokkaanse ambiance die heerst bij Safir.

Op onze kaart staan een groot aantal prachtige Marokkaanse gerechten. Met uw Dinerbon kunt u bij Safir terecht voor ontbijt, lunch, brunch en diner. Met uw Dinerbon kunt u dus de hele dag door genieten van traditionele Marokkaanse gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘Harira Gharbaouia’, een traditionele soep met lamsvlees, kikkererwten, tomaten en verse kruiden? Tijdens de lunch kunt u ook genieten van heerlijke Marokkaanse broodjes, omeletten en salades. Ook kunt u genieten van Marokkaanse tapas. Tijdens het diner hebben wij een groot aantal heerlijke gerechten met vlees, vis en gevogelte. Ook de vegetarische gasten hebben ruime keuze bij Safir! Sluit uw avond af met een heerlijk Marokkaanse dessert.

Kom gezellig langs en geniet op Noord-Afrikaanse wijze van allerlei heerlijke gerechten en gezelligheid. Neem uw Dinercheque mee, dan zien wij u binnenkort verschijnen

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10