Rodizio Rotterdam

Dinerbon Rotterdam Rodizio Rotterdam
Adres
Kruiskade 26
3012EH Rotterdam
Telefoon
010 3075828
Dinerbon Rotterdam Rodizio Rotterdam
Dinerbon Rotterdam Rodizio Rotterdam
Dinerbon Rotterdam Rodizio Rotterdam
Dinerbon Rotterdam Rodizio Rotterdam

Wil je naar een zonnige bestemming op vakantie, maar is dat op dit moment niet mogelijk én heb je wel een Dinercheque? Waan je dan in Braziliaanse sferen in restaurant Rodizio in Rotterdam! In Brazilië zijn ze natuurlijk echte vleesliefhebbers, dus ben jij er ook één, dan kan jij je genot hier niet op. En op het eerste gezicht zou je het niet zeggen, maar ook de vegetariërs komen niets te kort bij Rodizio. Zoek je Dinerbon op en kom genieten in dit buffetrestaurant.

Rodizio werkt volgens het 'all you can eat' concept. Voor een vaste prijs mag je twee uur lang onbeperkt eten. Het etentje start met een uitgebreid buffet. Je hebt keuze uit diverse gemarineerde en gegrilde groenten, uitzonderlijke kaassoorten en allerlei warme gerechten. Vervolgens komen de gauchos, obers, aan tafel om je bestelling voor het vlees op te nemen. Er is een groot aanbod aan vlees, zoals rundvlees, lamsvlees, varkensvlees en gevogelte. Je mag onbeperkt vlees bestellen. Als je weer toe bent aan een nieuw stuk vlees, leg je je kaartje op tafel met de groene zijde naar boven. Het is ook mogelijk om alleen van het buffet gebruik te maken, zonder het aanbod van het vlees. Je betaalt dan een lagere prijs.

Niet alleen neem je je Dinercheque mee naar het diner, maar ook voor de lunch ga je naar Rodizio. Ook hier kan je kiezen voor het uitgebreide buffet. Tevens is er een a la carte menu met broodjes in Italiaanse en Braziliaanse stijl, soepen en salades. Er kan worden geluncht van 12.00 tot 16.00 uur.

Via de website kan je online een reservering doen. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Er is voldoende plek in de omgeving om de auto te parkeren. Rodizio is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zoek je Dinerbon op, nodig je vrienden uit en heb samen een gezellige avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10