Sushi Company

Dinerbon Rotterdam Sushi Company
Adres
Oudedijk 162A
3061 AP Rotterdam
Telefoon
010 7371009
Dinerbon Rotterdam Sushi Company
Dinerbon Rotterdam Sushi Company

Als er iets een hype is geweest de afgelopen jaren wat betreft eten en dat nog steeds is is het wel sushi. Bijna iedereen smelt weg bij het idee van een avond echt verse sushi eten in een goed sushi restaurant. Een goed sushirestaurant kon in het assortiment dan Diner Cadeau dan ook zeker niet achterwegen blijven en u heeft vanaf nu de mogelijkheid om met uw dinerbon heerlijke verse sushi te gaan eten bij Sushi Company op de Oudedijk 162A in de grote stad Rotterdam. Bij sushi company heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt met uw dinercheque in het modern ingerichte sushi restaurant plaatsnemen aan een van de lage of hoge tafels voor een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega’s. Daarnaast kunt u sushi komen afhalen, om deze vervolgens in het comfort van uw eigen huis op te eten!

Op het menu van Sushi Company staan, hoe kan het ook anders, veel verschillende soorten sushi. Wat deze sushi anders maakt dan bij andere restaurants is de versheid van de vis en de hoge kwaliteit van de sushi. De recensies over Sushi Company zijn zeer positief. Op Iens krijgt dit restaurant het cijfer 8,5 uit 10 en dat met 249 recensies! De echte sushi kenner en liefhebber zal hier dus meer dan tevreden zijn!

Wilt u uw dinerbon graag inzetten voor een avond genieten van heerlijke, smaakvolle en verse sushi, thuis of op locatie? Dan is restaurant Sushi Company in Rotterdam echt iets voor u. Reserveer online een tafel bij dit restaurantje aan de Oudedijk en laat u verassen door de heerlijke smaken van de Japanse keuken! U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen dus neem deze vooral mee bij uw bezoek.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10