Trattoria Pizzeria Andiamo

Dinerbon Rotterdam Trattoria Pizzeria Andiamo
Adres
Pieter de Hoochstraat 22B
3024 CS Rotterdam
Telefoon
010 3116850
Dinerbon Rotterdam Trattoria Pizzeria Andiamo
Dinerbon Rotterdam Trattoria Pizzeria Andiamo

Proef met je dinerbon echte Italiaanse pizza’s bij Trattoria Pizzeria Andiamo

Met je dinercheque kun je echte Italiaanse pizza’s bij Trattoria Pizzeria Andiamo proeven. Het restaurant is Pizzeria Andiamo is op 9 juni 2018 geopend in het prachtige Delfshaven in Rotterdam. Twee serieuze enthousiaste Italianen runnen de pizzeria en het personeel weet je alles te vertellen over de specialiteiten uit dit land. Het is dus niet zomaar een standaard pizzeria, maar met jouw bon kun je bij Trattoria Pizzeria Andiamo vertrouwen op kwalitatief goed eten met klasse en die typische Italiaanse smaak.

Kies voor overheerlijke antipasto bij Trattoria Pizzeria Andiamo

Wil je een avond heerlijk kunnen tafelen bij Trattoria Pizzeria Andiamo, dan mogen de nodige antipasti natuurlijk niet ontbreken met jouw dinerbon. Je kiest tijdens deze gang uiteraard uit traditionele Italiaanse gerecht die met veel liefde en passie voor je gemaakt worden. Geef je jouw dinercheque graag uit aan meerdere kleine gerechten of een enkel en een groter gerecht? De mogelijkheden zijn zeer divers bij dit restaurant, gevestigd aan de Pieter de Hoochstraat 22B in Rotterdam.

Verschillende pizza’s en pasta’s betaal je met je bon

Wist je dat je bij Trattoria Pizzeria Andiamo de keuze hebt uit zowel verschillende pizza’s als verschillende pasta’s? Je kunt natuurlijk kiezen voor een traditioneel Italiaans gerecht, maar de kaart bestaat ook uit verschillende andere verrassende gerechten met een Italiaanse twist. Je hebt ook de keuze uit een aantal vleesgerechten en de avond kun je helemaal goed afsluiten met een aantal overheerlijke desserts. Van welke gerechten wil jij genieten met je cheque? Reserveer een tafel bij Trattoria Pizzeria Andiamo en geniet de hele avond lang van de overheerlijke Italiaanse keuken. Ook voor jouw smaak is er een gepast gerecht te kiezen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10