Wing Wah

Dinerbon Rotterdam Wing Wah
Adres
Atjehstraat 90A
3072 ZJ Rotterdam
Telefoon
010 48 59 078
Dinerbon Rotterdam Wing Wah
Dinerbon Rotterdam Wing Wah
Dinerbon Rotterdam Wing Wah

Chinees specialiteitenrestaurant Wing Wah is gelegen in het Rotterdamse Katendrecht. Katendrecht is een schiereiland van Rotterdam en is van oudsher de plek waar Chinese migranten zich in Rotterdam vestigden. U snapt dat er indertijd ook veel Chinese restaurants te vinden waren op Katendrecht. 60 jaar na dato is alleen Wing Wah nog over, wat een hoop zegt over het unieke karakter van Wing Wah. Bij Wing Wah kunt u met uw Dinerbon genieten van een authentieke Kantonese ervaring. Hoe hebben we dat bewerkstelligd vraag u? Een aantal van de voornaamste ingrediënten zijn: smakelijke gerechten, vriendelijke en attente bediening en een klassiek rood interieur. Wij hebben dus al zo’n 60 jaar ervaring met het bereiden van allerlei Chinese heerlijkheden. Met uw Dinerbon kunt bijvoorbeeld genieten van ons uitgebreide aanbod aan heerlijke Dim-Sum gerechten. Uiteraard worden deze allemaal op traditionele wijze gemaakt.

Behalve Dim-Sum gerechten kunt u ook à la carte allerlei andere Chinese specialiteiten bestellen. De klassiekers ontbreken uiteraard niet en onze chef heeft ook een lijst met eigen specialiteiten en favorieten op de kaart gezet. Ook hebben wij varkensvleesschotels, rundvleesschotels en zelfs kikkerbilschotels op de kaart staan. Uitgebreid, gevarieerd en uitdagend dus, zo zouden wij onze menukaart willen omschrijven. Kom dat gezellig ervaren met uw Dinerbon!

Heeft u met uw Dinercheque zin in heerlijke Chinese specialiteiten of een avondje Dim-Sum? Dan bent u bij Wing Wah in Rotterdam aan het juiste adres. Wij hopen dat u snel een keer op bezoek komt. Tot die tijd heten wij u alvast van harte welkom bij Wing Wah.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10