Pannenkoeken Paviljoen BadZande

Dinerbon 's-Gravenzande Pannenkoeken Paviljoen BadZande
Adres
Het Louwtje 10
2691KR 's-Gravenzande
Telefoon
0174-440971
Dinerbon 's-Gravenzande Pannenkoeken Paviljoen BadZande
Dinerbon 's-Gravenzande Pannenkoeken Paviljoen BadZande

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon te komen dineren bij het gezelligste pannenkoeken Paviljoen van het Westland, restaurant Hé Pannenkoek. Dit paviljoen is gelegen aan de duiden en aan het prachtige Hollandse strand en biedt zo de uitgelegen plaats om lekker neer te strijken voor een drankje of een hapje gedurende uw bezoek aan het strand of een lange wandeling door het Westland. Paviljoen Hé pannenkoek is de ideale stek om te genieten van een relaxte vakantiedag. Met warm weer kunt u verkoeling zoeken met een lekker koud drankje, maar ook bij guur weer zit u lekker beschut op het verwarmde terras met windschermen.

Op het menu van Hé Pannenkoeken staan uiteraard veel heerlijke verschillende soorten pannenkoeken. Van hartige pannenkoeken tot de traditionele spek-appel pannenkoeken of zelfs pannenkoeken met ijs en fruit. Voor de kleinste bezoekers zijn er speciale kinderpannenkoeken. Bent u niet zo in de stemming voor een pannenkoek? Maak dan een keuze uit het ruime aanbod aan andere gerechten op de menukaart!

Er is voor de hele familie wat wils bij dit paviljoen. Uw kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin die grenst aan Hé Pannenkoek, terwijl u met een lekker wijntje in de hand op het verwarmde terras aan het ontspannen bent. Het team van restaurant Hé Pannenkoek hoopt u snel te mogen ontvangen in het paviljoen in de mooie duinen om u de vakantiedag van uw leven te bezorgen! Betalen doet u uiteraard met uw dinercheque

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10